رضا قیصی پور در گفتوگو با ایسنا با اشاره به نتایج این طرح افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۵۰۰۰ مورد آزمون بر روی محصولات واحدهای تولیدی استان خوزستان و سایر استانها انجام شده و موارد مغایر با استاندارد نیز بهصورت قانونی پیگیری شده است.
مدیرکل استاندارد خوزستان افزود: هدف از اجرای این طرح، اطمینان از رعایت حقوق مصرفکنندگان، ارتقای اعتماد عمومی به بازار کالاها و جلوگیری از تخلفات احتمالی در وزن و اندازه محصولات است.
وی افزود: در صورت مشاهده مغایرت، موضوع از طریق مراجع ذیربط پیگیری و اقدامات قانونی لازم صورت خواهد گرفت.
قیصی پور خاطرنشان کرد: هماستانیها میتوانند در صورت مشاهده کمفروشی یا عرضه محصولات مغایر با استاندارد و بیکیفیت، موضوع را از طریق شماره تماس ۱۵۱۷ یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ثبت و پیگیری کنند.
انتهای پیام


نظرات