• پنجشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404120704441
  • خبرنگار : 50228

فرماندار آبادان: عدم رعایت نکات ایمنی در جوشکاری منجر به حریق در واحد «شمس جاوید» شد

فرماندار آبادان: عدم رعایت نکات ایمنی در جوشکاری منجر به حریق در واحد «شمس جاوید» شد
عکس تزیینی است

ایسنا/خوزستان فرماندار ویژه آبادان، ضمن تأیید مهار آتش‌سوزی در واحد صنعتی «شمس جاوید»، تصریح کرد: نقض اصول ایمنی در عملیات جوشکاری باعث بروز این حادثه در عصر روز پنجشنبه شده است.

به گزارش ایسنا خسرو پیرهادی شامگاه پنجشنبه هفتم اسفند در گفت و گویی رسانه‌ای به تشریح ابعاد حادثه آتش‌سوزی در شبکه صنعتی این شهرستان پرداخت و اظهار داشت : این رخداد حوالی ساعت ۱۷ عصر روز پنجشنبه در واحد صنعتی «شمس جاوید» گزارش شده است.

 وی تأکید کرد:  بلافاصله پس از دریافت گزارش، اعضای ستاد مدیریت بحران فراخوانده شدند و هماهنگی‌های لازم با ارگان‌های مختلف از جمله شهرداری، پالایشگاه، پتروشیمی و اداره بندر جهت اعزام ماشین‌آلات اطفای حریق به منطقه صورت گرفت.

به گفته فرماندار ویژه آبادان، در اولین اقدامات فنی برای کنترل دامنه حادثه، با همکاری شرکت گاز، جریان گاز در ناحیه صنعتی مربوطه به‌طور کامل قطع شد تا از سرایت آتش یا وقوع انفجارهای احتمالی جلوگیری شود.

 پیرهادی خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت تولیدات این واحد صنعتی که شامل مشتقات پتروشیمی و گرانول است، حریق با دود غلیظ و سیاه‌رنگی همراه بود که از فواصل دور نیز در منطقه مشاهده می‌شد.

او در خصوص علت وقوع این حادثه بیان کرد: ارزیابی‌های اولیه کارشناسان نشان می‌دهد عدم رعایت نکات ایمنی و اصول حرفه‌ای در عملیات جوشکاری در داخل این واحد صنعتی، عامل اصلی شروع آتش‌سوزی بوده است.

 وی تصریح کرد: تا این لحظه هیچ‌گونه گزارش مصدومیت یا تلفات جانی در پی این حادثه دریافت نشده است و تمامی نیروهای امدادی با تمام توان در حال انجام وظیفه هستند.عملیات مهار آتش با تمرکز بر اقدامات پیشگیرانه فنی ادامه یافت؛ به‌طوری‌که تیم‌های عملیاتی موفق شدند عملیات جداسازی مواد قابل اشتعال و جابه‌جایی آن‌ها را به اتمام برسانند.

 پیرهادی همچنین از اجرای موفقیت‌آمیز عملیات خنک‌سازی سیلوهای همجوار خبر داد و افزود: در حال حاضر شرایط تحت کنترل نیروهای آتش‌نشانی قرار دارد.

فرماندار ویژه آبادان با هشدار نسبت به ماهیت مواد پلیمری درگیر در حریق، تصریح کرد : این مواد معمولاً گازهای خاصی از خود متصاعد می‌کنند؛ لذا خاموش شدن شعله‌های ظاهری به معنای پایان قطعی خطر نیست. 

وی یادآورشد: نیروهای عملیاتی تا رفع کامل خطر و اطمینان از اطفای نهایی در محل حضور خواهند داشت و گزارش‌های تکمیلی و بررسی‌های نهایی پس از اتمام کامل عملیات به اطلاع شهروندان خواهد رسید.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha