• پنجشنبه / ۷ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۵
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404120704431
  • خبرنگار : 50225

رئیس سازمان آتش‌نشانی آبادان خبر داد

آتش‌سوزی در یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی آبادان/ کنترل آتش در محل حادثه

آتش‌سوزی در یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی آبادان/ کنترل آتش در محل حادثه
عکس از آرشیو

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آبادان با اشاره به وقوع آتش در یک واحد صنعتی در شهرک صنعتی این شهر گفت: عملیات اطفای حریق در حال انجام است و احتمالا تا یک ساعت دیگر آتش کاملا مهار می‌شود.

علی احمدیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۱۷:۰۰ امروز ۷ اسفند از طریق تماس با سامانه ۱۲۵ موضوع آتش‌سوزی در شرکت شمس جاوید تولیدکننده پلیمر در شهرک صنعتی آبادان اطلاع رسانی شد.

وی افزود: در پی این حادثه بلافاصله شش تیم آتش‌نشانی آبادان از شش جبهه به محل حادثه اعزام شدند و در حال انجام عملیات اطفای حریق هستند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری آبادان گفت: آتش کنترل شده است و احتمالا تا یک ساعت دیگر کاملا مهار می‌شود.

وی با بیان اینکه هنوز علت آتش‌سوزی مشخص نیست و فردا این مسأله بررسی می‌شود، افزود: تاکنون گزارشی مصدوم و یا فوتی ناشی از این حادثه گزارش نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha