دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان گفت: اختلاف بین منابع طبیعی و اداره آب و فاضلاب بر سر نحوه نصب لوله های انتقال، مهم ترین علت معطل ماندن سه ساله عملیات طرح آبرسانی به منطقه کوهسارات شهرستان مینودشت بود و اهالی ۱۷ روستای این منطقه با قطعی و فشار پایین آب آشامیدنی به ویژه در تابستان مواجه بودند.
مهدی رزاقی نژاد افزود: در جلسه ای که با حضور مدیران دستگاه های متولی برگزار شد اختلاف بین اداره آب منطقهای و اداره منابع طبیعی حل و قرار شد خطوط لوله با نظارت منابع طبیعی به نحوی عبور کند که سبب قطع درختان جنگلی نشود.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز پنجشنبه ۲۲ آبان، رزاقی نژاد افزود: به مسئولان اداره آب و فاضلاب نیز چهار ماه برای تکمیل و راه اندازی این خط انتقال فرصت داده شد و باید تا پایان امسال عملیات اجرایی خط انتقال، تکمیل و مردم این منطقه از آب آشامیدنی پایدار بهره مند شوند. در صورت تاخیر در تکمیل این طرح، تعقیب قضایی در انتظار مسئولان متولی خواهد بود.
بخش کوهسارات مینودشت با مرکزیت دوزین با ۱۷ روستا و ۲۱ هزار نفر جمعیت در فاصله ۳۵ کیلومتری از شهر مینودشت قرار دارد.
انتهای پیام


نظرات