• شنبه / ۱ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۷
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404090100572
  • منبع : اداره کل محیط زیست استان تهران

افزایش دمای تهران و تبخیر ۲۰ درصدی؛ زنجیره ‌ای از بحران‌های زیست‌محیطی

افزایش دمای تهران و تبخیر ۲۰ درصدی؛ زنجیره ‌ای از بحران‌های زیست‌محیطی

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: افزایش دما در تهران و ایران طی دهه‌های اخیر باعث کاهش بارش‌ها، تشدید خشکسالی، افزایش تبخیر و تغییر الگوی پوشش گیاهی شده است.

به گزارش ایسنا حسن عباس ‌نژاد با اشاره به افزایش ۱.۵ تا ۲ درجه ‌ای دما در کشور اظهارکرد: به ‌ازای هر درجه افزایش دما، میزان تبخیر ۷ تا ۱۴ درصد بالا می ‌رود و ما اکنون بیش از ۲۰ درصد افزایش تبخیر را تجربه می‌کنیم.

وی اضافه کرد: این تغییرات موجب پاییز زودرس، از بین ‌رفتن گونه‌های گیاهی حساس به گرما، افزایش مصرف آب و تغییر منظر شهری در تهران شده است.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران عباس نژاد تصریح کرد: فشار شدید بر منابع آب زیرزمینی و برداشت‌های فراتر از ظرفیت نیز موجب تشدید فرونشست در دشت‌های پیرامونی تهران شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha