• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404091006170
  • خبرنگار : 71959

زورگیری از زنان در پوشش مسافرکشی در رباط‌کریم

زورگیری از زنان در پوشش مسافرکشی در رباط‌کریم

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری عامل زورگیری از زنان در پوشش مسافربر شخصی خبر داد.

سرهنگ تیمور کلانتری در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح بیشتر گفت: به دنبال وصول گزارشی مبنی بر زورگیری از بانوان در پوشش مسافربر شخصی در معابر اصلی شهر رباط کریم پیگیری موضوع در دستور کار مأموران پلیس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با ردزنی های انجام شده و همکاری مناسب شهروندان، عامل سرقت و زورگیری شناسایی و دستگیر شد. همچنین مالباختگان وی را شناسایی کردند.

کلانتری در پایان با اشاره به اعتراف سارق به انجام دو فقره سرقت با این شگرد، گفت: اموال مسروقه، سلام سرح و خودروی مورد استفاده از سارق کشف و نامبرده جهت پیگرد قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha