• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404092314977
  • خبرنگار : 71552

حامد حدادی به استقلال پیوست

حامد حدادی به استقلال پیوست

حامد حدادی، کاپیتان پیشین تیم ملی بسکتبال ایران به تیم استقلال پیوست. 

به گزارش ایسنا، حامد حدادی، پرافتخارترین بازیکن تاریخ بسکتبال ایران، قرار است از هفته دوازدهم لیگ برتر برای باشگاه استقلال دست به توپ شود. 

او اسفند ۱۴۰۳ در مراسمی رسمی با پیراهن ملی خداحافظی کرد اما اعلام کرد همچنان قصد دارد به فعالیت خود در سطح باشگاهی ادامه دهد.

حدادی اکنون برای نیم فصل دوم به استقلال پیوسته است. لیگ برتر بسکتبال ایران با حضور ۱۱ تیم در حال برگزاری است و تیم استقلال با ۲۰ امتیاز در صدر جدول قرار دارد.

این سنتر ۲۱۸ سانتی‌متری سابقه بازی در NBA و لیگ‌های معتبر آسیایی را در کارنامه دارد و از تأثیرگذارترین چهره‌های بسکتبال ایران به شمار می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha