• پنجشنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404110200895
  • خبرنگار : 50649

تاکید معاون استاندار فارس بر لزوم همگرایی سیاست‌های کلان با واقعیت‌های عرصه تولید

تاکید معاون استاندار فارس بر لزوم همگرایی سیاست‌های کلان با واقعیت‌های عرصه تولید

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بر لزوم همگرایی سیاست‌های کلان با واقعیت‌های عرصه تولید تأکید کرد و خواستار ارزیابی دقیق مبتنی بر شاخص‌های علمی از وضعیت تولید در کشور شد.

در ادامه سلسله بازدیدهای میدانی برای رفع موانع، تسهیل امور و گره‌گشایی تسریع در فرآیند طرح توسعه واحدها همچنین پایش سیاست‌های کلان اقتصادی دولت، مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، به همراه کریم مجرب مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان، معاونین ایشان و عباس برنهاد مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و نمایندگان تشکل‌های بخش خصوصی امروز پنج‌شنبه، دوم بهمن‌ماه از چندین واحد بزرگ صنعتی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز و  دو کوهک  بازدید کردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس امروز پنج‌شنبه دوم بهمن در این بازدید با اشاره به لزوم همگرایی سیاست‌های کلان با واقعیت‌های عرصه تولید، اظهار کرد: ارزیابی دقیق و مبتنی بر شاخص‌های علمی از تأثیر سیاست‌های اقتصادی بر بخش واقعی اقتصاد، ضرورتی انکارناپذیر برای تعدیل و بهینه‌سازی این سیاست‌هاست.

مسعود گودرزی اضافه کرد: این بازدیدها بستری برای جمع‌آوری داده‌های میدانی و کاهش شکاف بین تصمیم‌سازی و اجرا فراهم می‌کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت (صمت) فارس نیز در این بازدید با تأکید بر رویکرد علمی در مدیریت تغییرات اقتصادی گفت: در ادبیات اقتصادی، اصلاح ساختارهای معیوب تخصیص منابع، اگرچه در کوتاه‌مدت ممکن است با شوک‌های تعدیلی همراه باشد، اما شرط لازم برای افزایش کارایی اقتصادی، حذف رانت و تحریک بهره‌وری بلندمدت است.

کریم مجرب اظهار کرد: داده‌های میدانی امروز نشان می‌دهد که این سیاست در حال هدایت اقتصاد به سمت مزیت‌های رقابتی واقعی و خروج از وابستگی به رانت است.

وی افزود: هدف ما از این بازدیدها، تبدیل این چالش‌های کوتاه‌مدت به فرصت‌هایی برای تغییر الگوی تولید به سمت محصولات با ارزش افزوده بالاتر و دانش‌بنیان است.

به گزارش ایسنا، هدف از این بازدیدها، رصد و پایش میدانی وضعیت تولید، ارزیابی تأثیرات «طرح بزرگ اقتصادی دولت» و اصلاح نظام یارانه‌ای، شناسایی موانع پیش‌روی صنایع و تأکید بر حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران استان عنوان شد.

 واحدهای بازدیدشده در حوزه‌هایی چون مهندسی ساخت، نصب و راه‌اندازی پروژه‌ها و تجهیزات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، قطعات و تجهیزات مخابراتی، صنایع غذایی، لوله‌های پلیمری و تجهیزات پزشکی  و... فعال هستند.

در این بازدیدها و نشست‌ها مدیران صنایع به بیان چالش‌های خود از جمله افزایش هزینه‌های تولید ناشی از تغییرات نرخ ارز، مشکلات تأمین مواد اولیه و ضرورت دریافت حمایت‌های تکمیلی پرداختند.

آنان بر لزوم تسریع در اجرای بسته‌های حمایتی دولت، تسهیل پرداخت تسهیلات بانکی و ارائه مشوق‌های صادراتی برای افزایش رقابت‌پذیری تأکید کردند.

مسئولان استانی با گوش‌دادن به دیدگاه‌های صنعتگران، بر عزم جدی دولت برای حمایت همه‌جانبه از تولید و تقویت بنیه صنعتی کشور در فضای اقتصادی جدید تأکید کردند.

در این بازدیدها مقرر شد گزارش تفصیلی این بازدیدها و پیشنهادهای دریافت‌ شده، در اولین جلسه کارگروه ویژه اقتصادی استان فارس بررسی و برای اقدام‌های عملیاتی سریع به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha