حسین یونسی در گفتوگو با ایسنا با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه مجتمع بندری انزلی، اظهار کرد: در این مدت، مجموعا یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن کالا در این بندر تخلیه و بارگیری شده که نشاندهنده رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی با اشاره به رشد قابل توجه در بخش صادرات و ترانزیت، افزود: خوشبختانه صادرات کالا در این مدت ۱۶ درصد و ترانزیت ۶۴ درصد افزایش داشته است که نشاندهنده ظرفیت بالای بندرانزلی در توسعه تجارت و حملونقل دریایی است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان گیلان همچنین به ورود ۵۳۹ فروند کشتی به مجتمع بندری انزلی اشاره و خاطرنشان کرد: رشد ۱۲۲ درصدی در صادرات سیمان و کلینگر از دیگر دستاوردها در این بازه زمانی بوده که نشاندهنده پویایی بخش صنایع مرتبط با بندر است.
یونسی تصریح کرد: حدود ۸۲۰ هزار تن کالای اساسی شامل غلات، روغن خام خوراکی، کاغذ و مقوا نیز طی این مدت در بندرانزلی تخلیه شده است و این حجم از کالای اساسی، نقش مهمی در تامین کالاهای اسلامی مورد نیازهای کشور ایفا میکند.
انتهای پیام


نظرات