• پنجشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404110904989
  • خبرنگار : 90057

اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد

اروپا تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع کرد

وزیران خارجه اتحادیه اروپا در اقدامی ضد ایرانی تحریم‌های جدیدی علیه ایران به بهانه حمایت از روسیه و آنچه اقدام در سرکوب اغتشاش‌های اخیر در کشور خواندند، تصویب کرد.

به گزارش ایسنا، رویترز در گزارشی اعلام کرد: انتظار می‌رود وزیران خارجه اتحادیه اروپا برای وارد کردن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در فهرست سازمان‌های تروریستی این اتحادیه به توافق سیاسی دست یابند.

وزیران خارجه اروپا در حالی به این توافق رسیده‌اند که هیچ اشاره‌ای به خشونت‌ها و حملات ضد انسانی وابستگان موساد علیه نیروهای امنیتی و مردم عادی که در جریان اعتراضاتِ به رسمیت شناخته شده توسط دولت هدف قرار گرفته و سلاخی شدند نکرده است.

اکانت رسمی موساد به زبان فارسی هشتم دی ماه در فضای مجازی اعلام کرد: «ما در خیابان‌ها در کنار شما هستیم» و این به معنای دخالت مستقیم رژیم صهیونیستی در به خشونت کشاندن اعتراضات به حق مردمی در ایران بوده است. در ۱۲ دی ماه بعنی سه یا چهار روز بعد از این اقدام موساد، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در توییتی مبنی بر مداخله در صورت کشته شدن معترضان پروژه کشته‌سازی در میدان را زد و افراد مسلح به معترضان حمله کردند.

دولت ایران حق هر فرد را برای شکایات و اعتراض مسالمت آمیز به رسمیت می‌شناسد. با این حال، هیچ ملتی، از جمله ایران، شورش، تخریب اموال عمومی و خصوصی، اقدامات تروریستی، هدف قرار دادن پرسنل مجری قانون یا هرگونه اقدامی که زندگی عمومی را به خطر بیندازد، تحمل نخواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha