• پنجشنبه / ۹ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404110904992
  • منبع : باشگاه استقلال

‍ درخواست استقلال از وزیر ورزش برای ساخت ورزشگاه ۴۰ هزار نفری

‍ درخواست استقلال از وزیر ورزش برای ساخت ورزشگاه ۴۰ هزار نفری

رئیس هیات‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، صبح امروز با وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایسنا، در دیدار امروز علی تاجرنیا رئیس هیات‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، صبح امروز با احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان دیدار موضوعات مهمی پیرامون شرایط میزبانی مسابقات، زیرساخت‌های ورزشی و توسعه امکانات اختصاصی باشگاه استقلال مطرح و بررسی شد.

در جریان این دیدار سرپرست مدیرعاملی استقلال با اشاره به برگزاری مسابقات بدون حضور تماشاگران، درخواست کرد ادامه دیدارهای خانگی تیم فوتبال بزرگسالان باشگاه استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار شود تا استقلالی‌ها از شرایط استاندارد میزبانی بهره‌مند شوند.

همچنین موضوع احداث یک ورزشگاه اختصاصی ۴۰ هزار نفری برای باشگاه استقلال در مجموعه ورزشی آزادی، به‌عنوان یکی از مطالبات زیرساختی این باشگاه از سوی تاجرنیا مطرح شد.

در بخش دیگری از این نشست، موضوع واگذاری ورزشگاه تنیس استقلال مورد تأکید قرار گرفت. علی تاجرنیا واگذاری کامل این مجموعه به باشگاه استقلال را گامی مهم در مسیر توسعه زیرساخت‌های ورزشی، تقویت ورزش‌های قهرمانی و ایجاد درآمدهای پایدار عنوان کرد.

در نهایت درخواست‌های مطرح‌ شده از سوی رییس هیات مدیره باشگاه استقلال با استقبال و موافقت وزیر ورزش و جوانان مواجه شد و مقرر شد این موضوعات در چارچوب‌های قانونی و اجرایی، مورد پیگیری قرار گیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha