• شنبه / ۲ اسفند ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404120200528
  • خبرنگار : 50534

بارگذاری اطلاعات ۱۰ هزار متقاضی در سایت‌های کوی ارم و کوی ثمین ۳ زنجان

بارگذاری اطلاعات ۱۰ هزار متقاضی در سایت‌های کوی ارم و کوی ثمین ۳ زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان از بارگذاری اطلاعات ۱۰ هزار متقاضی در سایت‌های کوی ارم و کوی ثمین ۳ در قالب نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت خبر داد.

سعید شاهین‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از مجموع حدود ۲۰ هزار واحد مسکن حمایتی که در استان آغاز شده  است در ایام‌الله دهه فجر ۲۰۴۱ واحد شهری، ۲۵۸۰ واحد روستایی و ۱۲۴ واحد ویژه نیروهای مسلح به مرحله بهره‌برداری رسید.

وی تصریح کرد: هدف‌گذاری ما این است که تا پایان سال، بیش از ۱۳ هزار واحد از این پروژه‌ها تکمیل شود و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۵ بتوانیم پرونده مساکن حمایتی را ببندیم. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: استان زنجان در اجرای طرح مسکن مهر هم در سطح کشور پیشتاز بود و این پروژه در سال ۱۳۹۶ به طور کامل به پایان رسید. 

شاهین فر مشارکت مردم را عامل اصلی پیشرفت پروژه‌ها اعلام کرد و افزود: اعتماد و همراهی متقاضیان نهضت ملی مسکن نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق این طرح‌ها داشته است.

وی گفت: اطلاعات ۱۰ هزار متقاضی در سایت‌های کوی ارم و کوی  ثمین ۳ در قالب نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت بارگذاری شده است. 

 مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان تصریح کرد: جلسات مربوط به مسکن محرومان به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و برای جاماندگان طرح‌ها نیز شناسایی زمین در اطراف زنجان در دستور کار قرار دارد تا زمینه تامین مسکن برای این قشر هم فراهم شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha