• جمعه / ۸ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404120804813
  • خبرنگار : 50228

اوج هیجان در سوپر لیگ گلف کشور / حفاری و مسجدسلیمان فینالیست شدند

اوج هیجان در سوپر لیگ گلف کشور / حفاری و مسجدسلیمان فینالیست شدند

ایسنا/خوزستان فینال سوپر لیگ گلف کشور با رقابت دو تیم خوزستانی برگزار خواهد شد.

دور برگشت مرحله نیمه نهایی سوپر لیگ گلف ایران هفتم و هشتم اسفند ماه به میزبانی تهران و اصفهان برگزار شد. 

به گزارش ایسنا، تیم ملی حفاری در تهران به مصاف زاگرس ایرانیان رفت که این بازی با حساب ۳ بر ۲ به سود تیم اهوازی به پایان رسید و ملی حفاری راهی فینال شد. 

در اصفهان نیز نماینده شاهین شهر و تیم نفت و گاز مسجدسلیمان به مصاف یکدیگر رفتند که نماینده خوزستان با نتیجه ۶ بر صفر برنده شد تا دومین نماینده خوزستان نیز راهی فینال لیگ برتر کشور شود.

بر این اساس تیم‌های ملی حفاری و نفت و گاز مسجدسلیمان، ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه در اولین بازی از فینال سوپر لیگ گلف ایران رودرروی یکدیگر قرار می‌گیرند. مسابقه فینال به صورت ۲ از ۳ برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha