فرامرز عظیمی در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرداری قم با اشاره به آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان اظهار کرد: متاسفانه صبح امروز شاهد تعرض آمریکایی صهیونیستی به خاک کشورمان بودیم. تعرض بیشرمانهای که بار دیگر همزمان با پای میز مذاکره انجام شد.
شهردار قم ادامه داد: باتوجه به این شرارتها باید حداکثر انسجام و هماهنگی را در بدنه مدیریت شهری داشته باشیم. باید مسائل پدافندی و آفندی را در مدیریت شهری مورد توجه قرار دهیم.
وی در ادامه تصریح کرد: با آغاز حملات رژیم صهیونیستی به کشور دستورات لازم را جهت بسیج امکانات برای افزایش میزان خدمترسانی به شهروندان صادر کرده و از همه شما مدیران میخواهم جز خدمت به مردم و شهروندان به موضوع دیگری فکر نکنید.
شهردار قم افزود: چندین مسیر ارتباطات اداری را فعال کرده و پلنهای مختلفی را برای افزایش ارتباط مناطق با ستاد در نظر بگیرید که تحت هیچ شرایطی ارتباط بین بخشها تعطیل نشود.
عظیمی در ادامه با تاکید بر آمادهباش سازمان سیما و منظر شهرداری گفت: پارکها باید زیرساخت لازم جهت اسکان ضروری مردم را در صورت بروز بحران داشته باشند لذا اقدامات لازم جهت حضور مردم را اندیشه کنید.
وی ادامه داد: سازمان حمل و نقل ریلی در آماده باش کامل قرار گرفته تا با آمادسازی ایستگاههای مترو سرپناهی برای مردم در صورت جنگ و بروز اتفاق خطرناک برای شهروندان داشته باشیم.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری قم در شامگاه شنبه ۹ اسفند، عظیمی در پایان گفت: مدیریت شهری باید در حداکثر انسجام و هماهنگی برای خدمترسانی به مردم باشد و همه امکانات در آمادهباش قرار گیرد.
انتهای پیام
