• جمعه / ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ / ۲۱:۰۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404121509067

معاون استاندار: بیش از ۴ نقطه از قم مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

معاون استاندار: بیش از ۴ نقطه از قم مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

ایسنا/قم معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: امروز (جمعه ۱۵ اسفند) بیش از چهار نقطه در استان قم مورد هدف حمله متجاوزان آمریکایی صهیونیستی قرار گرفت.

مرتضی حیدری در گفت‌وگوی خبری شامگاه جمعه ۱۵ اسفند، بیان کرد: از ساعات اولیه امروز، در چندین مرحله نقاط مختلف شهر قم مورد هجوم دشمن قرار گرفت، بعد از ظهر امروز در آخرین مرحله، منزل مسکونی در میدان امام، خیابان کارگر مورد هجوم قرار گرفت.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم ادامه داد: این حرکت نشان دهنده استیصال و به بن بست رسیدن دشمن است زیرا وقتی که  قادر به مبارزه با رزمندگان ما نیست، به زدن نقاط مختلف در شهر ها رو آورده و منجر به شهادت مردم عزیزمان شده است، امیدواریم به حرمت خونشان این دشمن بر جای خود بنشیند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم گفت: تاکنون دو نفر در حادثه حمله به منزل مسکونی در شهر قم شهید شدند. عملیات آواربرداری و جستجو همچنان ادامه دارد.

حیدری اعلام کرد: امروز بیش از چهار نقطه مورد اصابت پرتابه‌های دشمن قرار گرفت که اکثراً خارج شهر بودند و اهداف اولیه آنها پادگان‌ها و هدف آخر منزل شخصی بود.

وی افزود: مردم کار بسیار بزرگی را در صحنه تاریخ در  انجام می‌دهند که ماندگار خواهد بود، دشمن تصور می‌کرد با شهادت رهبر عزیز ملت ایران به زانو در می آید غافل از اینکه هریک از این مردم خامنه ای دیگری شده و با اراده ای فولادین وارد صحنه شدند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم ضمن تشکر از مردم درخواست کرد: هنگام بروز این گونه حوادث مردم در محل حادثه تجمع نکنند و زمینه را برای خدمت رسانی را برای ما فراهم آورد، مردم باید اخبار را از طریق صدا و سیما دنبال کنند.

انتهای پیام