• سه‌شنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد مطلب: 1405022917293
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

استاندار کرمانشاه عنوان کرد

احیاء تالاب هشیلان با انسداد چاه‌های غیرمجاز

احیاء تالاب هشیلان با انسداد چاه‌های غیرمجاز

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه با اشاره به احیای تالاب هشیلان با انسداد چاه‌های غیرمجاز اطراف این تالاب، گفت: تالاب هشیلان از بیابانی خشک به تالابی پرآب که زیستگاه پرندگان است، تبدیل شده است.

منوچهر حبیبی روز سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت، در جریان بازدید از تالاب هشیلان گفت: یکی از موضوعات مهمی که به صورت ویژه و خاص در دستور کار مدیریت استان قرار گرفت، بحث حفاظت از منابع آبی استان بود. 

 حبیبی افزود: در این راستا یکی از اقدامات بسیار خوب که منسجم، هماهنگ و با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و به ویژه دستگاه قضایی و همکاری نیروی انتظامی انجام شد، بحث انسداد چاه‌های غیرمجاز بود.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: با یک هماهنگی خوب و تدبیر درست و کار بسیار خوب آب منطقه‌ای استان، سال گذشته قریب ۱۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در استان مسدود شد که آثارش را کاملاً در بالا آمدن سطح منابع آب زیرزمینی شاهد بودیم و چیزی نزدیک به ۶۰ میلیون مترمکعب توانستیم از این محل ذخیره آبی داشته باشیم و به منابع آبی استان اضافه شود.

وی تصریح کرد: این موضوع باعث ایجاد اتفاقات خوبی در سطح منابع آبی استان شد که احیاء تالاب هشیلان از آن جمله است. این تالاب عملاً خشک شده و مشکلاتی برای اهالی اطراف تالاب و استان بوجود آورده بود، اما امروز شاهد هستیم که این تالاب زیبا پرآب شده و به محل زیست پرندگان و به عنوان یک محل گردشگری خوب تبدیل شده است.

وی گفت: باید تلاش کنیم این تالاب با وسعت حدود ۴۰۰ هکتار به عنوان یک تالاب بین‌المللی در حال ثبت شدن، بیشتر معرفی شود تا از ظرفیت‌های آن به نفع استان و اقتصاد استان به ویژه در حوزه گردشگری بهره‌مند شویم.

حبیبی با اشاره به ظرفیت‌های استان، یادآور شد: اگر این تالاب‌ها توسعه پیدا کنند و سراب‌ها پرآب باشند، شاهد حضور گردشگران زیادی در سطح استان و رونق اقتصادی خواهیم بود. برنامه‌ریزی‌های خوبی نیز برای استفاده از این سراب‌ها و تالاب‌ها توسط محیط زیست صورت گرفته است.

استاندار کرمانشاه به وجود حدود چهار هزار چاه غیرمجاز دیگر در سطح استان هم اشاره کرد و خواستار برخورد با آنها شد. 

انتهای پیام