كنفرانس ملي نفت، گاز و انرژي در افق 1404 مسوول تجاري DME پژوهشگاه صنعت نفت: توسعه بازار مصرف، از چالشهاي اصلي سوختهاي جديد تبديلشده از گاز است DME جايگزين
توسعه بازار مصرف جزو چالشهاي اصلي سوختهاي جديد ناشي از تبديل گاز است كه بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار نفت و انرژي ايسنا، مهندس بختياري - مسوول تجاري DME پژوهشگاه صنعت نفت - در معرفي DME به عنوان سوخت جديد در كشور، به بررسي چالشها و راهكارهاي استفاده از اين تكنولوژي در استفاده بهتر از گاز پرداخت.
بختياري با اشاره به مزيت اين تكنولوژي براي ارزش افزوده بيشتر در استفاده از گاز گفت: DME يكي از آلترنالتيوهاي مطرح در تبديل گاز به سوختهاي ديگر است كه در تبديل از سنتز گاز به متانول و آبگيري متانول به دست ميآيد.
وي با بيان اينكه در پژوهشگاه صنعت نفت حالتهاي تبديل گاز به سوختهاي ديگر با توجه به تكنولوژيهاي ديگر مطرح است، افزود: DME پتانسيلهاي بالايي دارد و خواص فيزيكي آن بسيار شبيه LPG است و ميتواند جايگزين مناسبي براي آن تلقي شود.
اين كارشناس بازار DME را محدود به افشانهها و اسپريها افزود و عنوان كرد: هر 1000 تن DME قابليت تبديل به برق، ديزل و گازوئيل را دارد.
بختياري مزيتهاي بالاي گاز، دسترسي كشور به منابع گاز، ضرورت بهره مندي از انرژي پاك در كشورهاي در حال توسعه و توسعه يافته، محدوديتهاي LPG و نيز تقاضاهاي بسيار براي سوختهاي پاك را از جمله انگيزههاي گرايش به DME عنوان كرد.
وي محور اصلي چالشهاي پيشروي سوختهاي جديد ناشي از توليد و تبديل گاز را توسعه بازار مصرف عنوان و افزود: كشورهاي اروپايي توجه ويژهاي به سرمايهگذاري از اين نوع تكنولوژي دارند و بايد در منطقه خاورميانه به دليل منابع بسيار گاز بيشتر مورد توجه قرار گيرند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات