فرماندار: كيفيت آب خرمشهر بهبود مييابد سدهاي سلولي خرمشهر تا 20 روز آينده به بهرهبرداري ميرسند
فرماندار خرمشهر گفت: مردم از وضعيت چند روز گذشته شبكه توزيع آب خرمشهر رضايت ندارند.
محمد علي آمولازاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ توضيح داد: با توجه به رايزنيهايي كه با مسئولان سازمان آب و برق خوزستان شده، قرار شده است با عبور دبي بيشتر از رودخانه كارون، كيفيت آب رودخانه و به تبع آن كيفيت آب شهر خرمشهر افزايش يابد.
وي با اشاره به وضعيت خشكسالي حاكم بر خوزستان، افزود: به صورت معمول با پايين آمدن دبي رودخانه قابليت هدايت الكتريكي آب (EC ) آب افزايش مييابد و به حدود پنج هزار واحد خواهد رسيد.
آمولازاده اظهار داشت: در زمان مد با ورود آب دريا به رودخانههاي كارون و اروندكنار شاهد افزايش شوري آب خواهيم بود. خوشبختانه با تدابير پيشبيني شده از سوي وزارت نيرو و ايجاد ظرفيت ذخيرهسازي آب در زمان حداكثر شوري آب، تصفيه خانه براي زمان محدودي تا زماني كه وضعيت رودخانه به حالت عادي باز گردد، با ذخيره سازي انجام شده تغذيه ميشود. اين موضوع كمك زيادي به تثبيت كيفيت آب خرمشهر ميكند.
وي عنوان كرد: با بهرهبرداري از خط انتقال آب از كانال مارد و 2 سد سلولي ساخته شده بر روي رودخانههاي بهمن شير و كارون، شرايط كمي و كيفي آب شرب مردم خرمشهر تثبيت ميشود.
وي خاطرنشان كرد: خط انتقال آب از كانال مارد به تصفيه خانه خرمشهر تا چند روز آينده به بهرهبرداري ميرسد. پروژه اين طرح انتقال آب با مشكلات حقوقي رو برو شده بود كه هم اينك اين مشكلات حل شده و روند اجرايي پروژه با سرعت در حال انجام است.
آمولازاده تصريح كرد: خط انتقال آب از كانال مارد تاكنون با پيشرفت بيش از 90 درصدي همراه بوده است. طول اين خط انتقال كه از زير رودخانه كارون عبور ميكند چهار كيلومتر است.
وي تاكيد كرد: پس از بهرهبرداري از خط انتقال آب، كار ساخت سدهاي سلولي شدت بيشتري مييابد. دو سد سلولي بر روي رودخانههاي كارون و بهمنشير ساخته ميشود. پروژه ساخت اين دو سد تاكنون با پيشرفت فيزيكي حدود 85 درصدي همراه بوده است. بر اساس پيشبينيها، اين دو سد سلولي تا حدود 20 روز آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد.
آمولازاده تصريح كرد: براي بهرهبرداري از پروژه خط انتقال آب از كانال مارد و 2 سد سلولي تاكنون حدود 110 ميليارد ريال هزينه شده است.
فرماندار خرمشهر يادآور شد: طرح شيرينسازي آب به روش اسمز معكوس RO نيز در خرمشهر توسط بخش خصوصي در حال اجراست. طرح شيرين سازي آب روزانه توانايي توليد 10 هزار متر مكعب با كيفيت برتر را به مردم دارد. بر اساس وعدهها، دستگاه آب شيرين كن خرمشهر حدودا تا پايان ماه جاري به بهرهبرداري ميرسد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات