هاشمي رفسنجاني: ـ هنوز دين نيرومندترين عامل حركت و پيشرفت جوامع است ـ وقوع انقلاب اسلامي از امر به معروف و نهي از منكر شروع شد
رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به بزرگداشت دهه فجر انقلاب اسلامي، انقلاب اسلامي را حركتي عظيم خواند كه با لطف خداوند و ايمان و پايداري مردم ايران به ثمر رسيد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) آيتالله هاشمي رفسنجاني در ديدار اعضاي ستاد مركزي احياي امر به معروف و نهي از منكر و برگزاركنندگان «همايش ملي نظارت همگاني» در استان لرستان افزود: در عصري كه القاء ميشد موقعيت دين به عنوان حكومت بر جوامع ديگر سپري شده است، با مجاهدت امام، مردم و روحانيت، اين توهم شكسته شد و تجربه 30 سال نظام اسلامي ثابت كرد هنوز دين نيرومندترين عامل حركت و پيشرفت جوامع است.
وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه " وقوع انقلاب اسلامي از امر به معروف و نهي از منكر حضرت امام(ره) و يارانشان به حكام فاسد پهلوي شروع شد" تصريح كرد: پس از رحلت آيتالله العظمي بروجردي، مفاسد شاه و ايادي او در جامعه گسترش يافت و حضرت امام هم بنا بر تكليف الهي كه داشت مرتبا شاه و حكام را به امر معروف و نهي از منكر متذكر ميشدند. اما بيتوجهي و غرور و عمق فساد به گونهاي شد كه حاصل آن، قيام مردم به رهبري امام و روحانيت و سرنگوني رژيم مفسد پهلوي شد.
وي همچنين با اشاره به دستاوردهاي عظيم 30 سال گذشته انقلاب اسلامي، دستيابي به خودكفايي در صنايع موشكي، فضايي و ماهوارهاي را يكي از مهمترين اين دستاوردها خواند و گفت: هشت سال دفاع مقدس به مسوولان نظام اثبات كرد كه براي حفظ استقلال و عزت، بايد در صنايع موشكي، فضايي و ماهوارهاي به خودكفايي برسيم و در زمان جنگ كار ساخت موشك و ماهواره در دو بخش جداگانه آغاز شد و پس از پايان جنگ دولت با سرعت، سرمايهگذاري در اين زمينه را آغاز كرد كه حاصل تلاشها اكنون ماهواره اميد ايران است كه مايه عزت و افتخار و غرور كشور ميباشد.
رييس مجلس خبرگان دستيابي به انرژي هستهيي و صنايع فضايي و ماهوارهاي را دليل محكمي براي اقتدار علمي انقلاب اسلامي خواند و تاكيد كرد: محققان و دانشمندان جوان و پرانگيزه اين كشور با تلاش و ايمان، قلههاي علمي در صنايعي چون نانوتكنولوژي، علوم نرمافزاري و سلولهاي بنيادي را فتح كردهاند.
وي در بخش ديگري از سخنانش فريضه امر به معروف و نهي از منكر را مانند نماز و روزه به همه مسلمانان واجب دانست و با تاكيد بر اينكه " انجام اين فريضه را نبايد در عده خاصي محدود كرد" گفت: آحاد مردم را بايد مسوولانه به اين مهم وارد كرد و در صورت همگاني شدن اين فريضه، جامعه به صورت خودجوش اصلاح خواهد شد.
وي عمل به مباني و احكام اسلام از سوي مسوولان را مهمتر از تذكر لساني در گسترش فريضه امر به معروف و نهي از منكر در جامعه خواند و گفت: در هر كجاي نظام همه بايد در عمل مقيد به امر به معروف و نهي از منكر باشند تا جامعه نيز آن را بپذيرد.
هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه " پيشتازي دانشگاه آزاد اسلامي در امور فرهنگي از جمله امر به معروف و نهي از منكر در كنار امور آموزشي آن و همكاري مسوولان اين دانشگاه در برگزاري همايشهاي گوناگون از اقدامات ارزشمند اين دانشگاه است" از آنان تشكر كرد.
وي همچنين مردم غيور لرستان را ياوران دلير انقلاب و نظام اسلامي خواند و با اشاره به علاقه خاص حضرت امام(ره) به مردم اين خطه، گفت: لرستان همواره تكيهگاه خوبي براي نظام، انقلاب و جنگ بوده است و اميدواريم كه مسوولان كشور دين خود را به اين خطه سرسبز ادا كنند.
در ابتداي اين ديدار حجتالاسلام و المسلمين قديري دبير «همايش ملي نظارت همگاني»، همچنين آقايان دكتر صالحي دبير ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر و هاشميان از معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي گزارشي از برگزاري همايش ملي، «نظارت همگاني» كه در استان لرستان برگزار خواهد شد، ارايه كردند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات