نخستين کنفرانس بينالمللي «نفت، گاز، پتروشيمي و نيروگاهي» 29 تيرماه سال جاري در مرکز همايشهاي بينالمللي هتل المپيک تهران برگزار ميشود.
به گزارش سرويس فناوري ايسنا، محورهاي همايش در پنل مهندسي نفت شامل «مخزن: مدلسازي مخازن، مديريت و صيانت از مخازن، روش ازدياد از برداشت، مدلسازي زمين شناسي، مخزن غيرقابل برداشت، بهينه سازي و شناسايي مخازن، روشهاي ذخيره سازي، بررسي رفتار سيالات مخزن، مطالعات زمين شناسي»، «حفاري: تعمير و تکميل چاه، حفاري انحرافي، سيالات تکميل و حفاري چاه، تجهيزات و دکل حفاري، مباحث زيست محيطي، فناوري اطلاعات، فناوري نوين تکميل و تعمير چاه، پايداري ديواره چاه، كاربردهاي حفاري ليزر» و «بهرهبرداري: انگيزه چاه و روشهاي آن، ايجاد شکافهاي هيدروليکي، تزريق سيال، چالشهاي بخش بهرهبرداري و توليد» است.
«انرژي، احتراق و ايمني»، «پديدههاي انتقال»، «ترموديناميک»، «سينتيک و طراحي راکتور»، «فرايندهاي جداسازي»، «محيط زيست»، «مدل سازي و شبيه سازي»، «مهندسي پليمر»، «نانوتکنولوژي»، «نفت، گاز و پتروشيمي»، «کنترل فرايند»، «مبدلهاي حرارتي»، «کورههاي صنعتي»، «ايمني و بازرسي»، «جداسازي گازهاي فلر و برگرداندن آن به صنعت»، «خوردگي»، «مديريت اقتصاد در صنايع نفت و گاز»، «نيروگاههاي حرارتي» و «مديريت جوش، رنگ، عايق» محورهاي همايش در پنل مهندسي شيمي را تشكيل ميدهند.
پنل نانوتکنولوژي با زيرمحورهاي «فناوري نانو در متههاي حفاري»، «نانو سنسورها در حفاري و نمودارگيري»، «کاربرد نانوذرات و نانوکامپوزيتها در بهرهبرداري»، «کاربرد نانوفناوري در تعيين خواص سيالات و سنگهاي مخزن»، «كاربرد نانوفناوري در افزايش ضريب برداشت از مخازن»، «کاربرد مواد نانوحفرهاي در صنايع گاز و پتروشيمي»، «کاربرد نانوکاتاليستها در صنايع نفت، گاز و پتروشيمي»، «نقش نانوفناوري در ذخيرهسازي گاز»، «کاربرد نانومواد در روان کنندهها»، «کاربرد نانومواد در ارتقاي کيفيت فراوردههاي نفتي»، «کاربرد نانوفناوري در حفظ محيط زيست»، «کاربرد فناوري نانو در انرژي و محيط زيست»، «کاربرد نانوکامپوزيتها در ساخت پليمرهاي صنعت پتروشيمي»، «كاربرد نانومواد در جلوگيري از خوردگي»، «نانولولههاي کربني و کاربردهاي محيطي و انرژي آنها»، «هيدروژلهاي نانوکامپوزيتي و کاربرد آنها در ازدياد برداشت»، «نانوساختارهاي کربني در صنايع نفت و گاز و پتروشيمي»، «کاربرد نانوکامپوزيتهاي پليمري در صنايع نفتي و عمليات ازدياد برداشت نفت» و «آشنايي با نانوزئوليتها و کاربردهاي آنها در صنايع نفتي» نيز از ديگر محورهاي اين همايش علمي محسوب ميشود.
بر اساس اعلام دبيرخانه همايش، مهلت ارسال کامل مقالات 31 ارديبهشت ماه، زمان اعلام نتايج داوري 19 خرداد و مهلت ثبت نام 31 خرداد ماه سال جاري است. همچنين تمامی مقالات در مرجع مهندسی شیمی ایران و مرجع سيویلیکا به چاپ میرسند.
علاقهمندان ميتوانند براي كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفنهاي 09199257802 و 09398517054 تماس گرفته و يا به وبسايت همايش به نشاني http://www.icogpp.com مراجعه كنند. انتهاي پيام
نظرات