رييس سازمان بسيج مستضعفين گفت: امر به معروف و نهي از منکر نبايد به حجاب محدود شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، سردار نقدي در همايش تخصصي مديران و مسوولان كانون بسيج فرهنگيان سراسر كشور در مشهد با اشاره به جايگاه فرهنگ در پيشرفت يا عقبماندگي كشورها با تاكيد بر نقش پر رنگ معلم در تربيت نسل جوان كشور تصريح كرد؛ فصل الختام ما در حوزه فرهنگ، ولايت است و شايد در برخي حوزهها افراد تصور كنند از ولايت كارشناسترند اما برجستهترين كارشناس ما در حوزه فرهنگ ولي امر ماست.
وي در بخشي از سخنانش به تركيب سازماني بسيج دانش آموزان و فرهنگيان انتقاد و اظهار كرد: اين اقدام باعث غفلت كليدي ما از اين دو عنصر موثر و تاثيرگذار در جامعه شدهاست. در نظام آموزشي و فرهنگي به برنامهريزي موثرتري احتياج داريم؛ زيرا مبدا برنامهريزيهاي کشور در نظام آموزشي خلاصه ميشود.
وي با تاكيد بر تلاش غرب مبني بر منزوي كردن ايران در جهان افزود: در حال حاضر بسيار مفتخر و سربلند هستيم زيرا 120 كشور جهان به ايران راي ميدهند تا ايران رهبر جنبش آنها در اجلاس غير متعهدها باشد، و اين به معناي شكست بزرگ استكبار در جهان است.
رييس سازمان بسيج مستضعفين درباره ضرورت تحول در نظام آموزشي کشور تصريح كرد؛ آيا به اندازه كافي در مدرسه، كتابهاي درسي و تصاوير آن حيا ، عفت و حجاب را به يك دختر جوان آموزش ميدهيم؟ آيا تعليم و تربيت ما به اندازه كافي در باب مواد مخدر، نوجوانان و جوانان ما را واكسينه ميكند تا در جامعه دچار مشكل نشوند؟
وي با بيسابقه خواندن تهاجم فرهنگي عليه ايران اظهار کرد: ما گوهري به نام اسلام را در اختيار داريم كه اگر به درستي از آن استفاده ميكرديم تاكنون بايد حرف اول را در دنيا ميزديم.
وي با بيان اينكه «حتي در عرصه اقتصاد هم نياز اصلي ما فرهنگ است» ادامه داد؛ در حوزه اقتصاد ما نياز به فرهنگ «كار» داريم و نبايد پشت ميزنشيني براي ما تبديل به يك ارزش شود؛ لذا جوهر كار بايد در عرصه فرهنگ نهادينه شود.
نقدي با اشاره به نقش حلقههاي صالحين در افكار و اهداف جوانان و نوجوانان تصريح كرد؛ اخلاق و تربيت از جنس علم نيست، تربيت با علم تفاوت دارد و نيازمند تكرار و تذكر است.
انتهاي پیام
نظرات