• چهارشنبه / ۷ آبان ۱۴۰۴ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 1404080704431
  • خبرنگار : 71442

بیژن میرباقری ـ کارگردان «الگوریتم»:

هدفم ساخت یک قصه پلیسی با ریشه‌های واقعی‌ بود

هدفم ساخت یک قصه پلیسی با ریشه‌های واقعی‌ بود

بیژن میرباقری گفت: هدف من از ساخت «الگوریتم» درواقع ساخت یک سریال پلیسی بود، خیلی از مسائلی که در حال حاضر جامعه با آن درگیر است موضوع سایت‌های شرط‌بندی و دزدی از بانک‌ها و غیره و تبعات و پیامدهایی است که می‌تواند با خود به همراه داشته باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان صداوسیما، بیژن میرباقری، کارگردان سریال الگوریتم در پاسخ به این سوال که چه شد سراغ این سوژه پلیسی رفته است، اظهار کرد: دلایل متعددی برای انتخاب این قصه وجود داشت، هدف من درواقع ساخت یک سریال پلیسی بود، خیلی از مسائلی که در حال حاضر جامعه با آن درگیر است موضوع سایت‌های شرط بندی و دزدی از بانک‌ها و غیره و تبعات و پیامدهایی است که می‌تواند با خود به همراه داشته باشد. این موضوع فی‌نفسه می‌تواند برای هر کارگردانی جذابیت داشته باشد که خب برای من نیز همین‌طور بود.

وی ادامه داد: برای سریال «الگوریتم» نیز درست همچون هر سوژه دیگری در ابتدا ارزیابی‌های لازم صورت گرفت و سپس نسبت به ساخت آن اقدام کردیم.

کارگردان سریال در پاسخ به این سوال که داستان «الگوریتم» تا چه اندازه به واقعیت نزدیک است، عنوان کرد: این سریال به‌طور کامل ساخته و پرداخته ذهن تیم طراحی و نویسنده این مجموعه ولی مبتنی‌بر موقعیت پیرامون و برگرفته از داستان‌های واقعی شکل گرفته است و سختی کار هم درست از اینجا شروع می‌شود که داستان از حالت یک خطی، تبدیل به یک داستان چند خطی شده که آدم‌های مختلفی را درگیر سیطره یک خط اصلی خود که همان سیاوش کیان است، می‌کند.

میرباقری در ادامه درباره همکاری پلیس با این سریال نیز عنوان کرد: خوشبختانه پلیس برای ساخت این سریال همکاری لازم را با ما داشت و مشکلی از این بابت نداشتیم.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که مخاطب تا چه اندازه توانسته با سریال «الگوریتم» ارتباط برقرار کند، اظهار کرد: از آنجایی که فیلمبرداری سریال در سطح شهر همچنان ادامه دارد، به‌طور مستقیم با مردم در ارتباط هستیم و این طور که از بازخوردها متوجه شدیم، مخاطبان در قسمت‌های ابتدایی واکنش‌های مثبتی نشان دادند و بازخوردهای مثبتی از آن‌ها دریافت کردیم. همین مسئله موجب شده تا عوامل کار از این بازخوردها انگیزه مضاعفی برای ساخت ادامه سریال پیدا کنند.

میرباقری همچنین در پایان در پاسخ به این سوال که آیا بازهم برای ساخت فیلم و سریال، سراغ سوژه‌هایی در ژانر اکشن - پلیسی همچون سریال «الگوریتم» خواهید رفت یا خیر اظهار کرد: قطعا. اگر موضوع جذابی وجود داشته باشد حتما باز هم سراغ ساخت سریال‌هایی در این ژانر خواهم رفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha