ایثارگرانی که میزان جبهه، جانبازی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند نیست، سوابق ایثارگری آنان با هم جمع شده و در صورتی که به حد نصاب معافیت برسد، حسب مورد یک یا دو فرزند میتواند از معافیت خدمت وظیفهعمومی استفاده کنند.
به گزارش سرویس «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرهنگ حجتالله واعظینژاد معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: ایثارگرانی که میزان جبهه، جانبازی و اسارت آنان به تنهایی در حد معافیت یک فرزند نیست، سوابق ایثارگری آنان با هم جمع شده و در صورتی که به حد نصاب معافیت برسد، حسب مورد یک یا دو فرزند میتواند از معافیت خدمت وظیفه عمومی استفاده کنند.
وی افزود: برابر ماده 45 قانون خدمت وظیفه عمومی اصلاحی مصوب 1390، به ازای هر 24 ماه آزادگی، 25 درصد جانبازی و 30 ماه سابقه حضور در جبهه، یک نفر از فرزندان آزادگان، جانبازان و رزمندگان از خدمت وظیفه عمومی معاف میشود.
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا گفت: براساس این ماده قانون، ایثارگرانی که سوابق آزادگی، جانبازی و جبهه آنان در حد معافیت یک فرزند نیست. این امتیازات با هم جمع شده و چنانچه به حد نصاب معافیت برسد به ازای هر 30 امتیازیک فرزند آنها از خدمت معاف میشود. به عنوان مثال فردی که داری 40 درصد جانبازی از بنیاد شهید و 15 ماه سابقه جبهه بوده و قبلا یک فرزند وی بواسطه 25 درصد جانبازی معاف شده باشد اکنون با تلفیق 15 درصد جانبازی باقیمانده و 15 ماه سابقه جبهه، فرزند دوم وی نیز معاف خواهد شد.
وی گفت: فردی که دارای 23 ماه آزادگی، 20 درصد جانبازی و 25 ماه سابقه جبهه باشد از آنجا که هر کدام از سوابق به تنهایی به حد نصاب معافیت نمیرسد؛ این امتیازات با هم جمع شده و چون مجموع آن به 68 امتیاز میرسد، دو فرزند ایثارگر از خدمت معاف خواهند شد.
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی ناجا تاکیدکرد: ایثارگرانی که از درصد جانبازی بنیاد شهید برای معافیت یک فرزند خود استفاده کردهاند، در تلفیق نیز باید از باقیمانده درصد جانبازی بنیاد با سابقه جبهه استفاده کنند.
واعظینژاد گفت: پیش از این، چنانچه یک فرزند ایثارگر بواسطه امتیاز ایثارگری والدین از خدمت دوره ضرورت معاف میشد، فرزند دوم نمیتوانست با استفاده از باقیمانده سوابق، از امتیاز تلفیق برای معافیت استفاده کند.
انتهای پیام
نظرات