• سه‌شنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: علم ورزش
  • کد خبر: 92061206886
  • خبرنگار : 71506

دکتر واعظ موسوی: علم تمرین همان فیزیولوژی ورزشی کاربردی است

دکتر واعظ موسوی: علم تمرین همان فیزیولوژی ورزشی کاربردی است

سرپرست کمیته‌ برنامه‌ریزی علوم ورزشی وزارت علوم، تاکید کرد: اگر بخش خصوصی به صورت گسترده‌تر وارد ورزش کشور شود، قطعا برای پیشرفت و سودآوری بیشتر در این صنعت از متخصصان علم تمرین در کنار تیم‌های ورزشی استفاده خواهند کرد.

سرپرست کمیته‌ برنامه‌ریزی علوم ورزشی وزارت علوم، تاکید کرد: اگر بخش خصوصی به صورت گسترده‌تر وارد ورزش کشور شود، قطعا برای پیشرفت و سودآوری بیشتر در این صنعت از متخصصان علم تمرین در کنار تیم‌های ورزشی استفاده خواهند کرد.

دکتر کاظم واعظ موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار علم ورزش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، انتقاد برخی از متخصصان علم تمرین درباره عدم تدریس این رشته به صورت تخصصی در دانشگاه‌های کشور را نادرست خواند و تصریح کرد: بر خلاف آنچه که گفته می‌شود رشته علم تمرین در حال حاضر تحت عنوان فیزیولوژی ورزشی کاربردی در سطح کارشناسی ارشد در برخی از دانشگاه‌ها تدریس می‌شود و هر دانشگاهی که توان برگزاری و تدریس این رشته را داشته باشد می‌تواند آن را دایر کند.

سرپرست کمیته‌ برنامه‌ریزی علوم ورزشی وزارت علوم، افزود: این افراد در این زمینه اطلاع کامل ندارند. فیزیولوژی ورزشی کاربردی به معنای کاربرد فیزیولوژی ورزشی در تمرینات ورزشکاران است که همان علم تمرین می‌شود و در واقع تنها مساله‌ای که وجود دارد تفاوت نام است و در همه دنیا نیز علم تمرین همان فیزیولوژی ورزشی کاربردی است، کما این که اساتید بزرگ در این زمینه این برنامه را نوشته‌اند.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر رشته فیزیولوژی ورزشی در سطح کارشناسی ارشد شامل پنج گرایش فعالیت بدنی و تندرستی، تغذیه ورزشی، فیزیولوژی ورزشی کاربردی، فیزیولوژی ورزشی محض و فیزیولوژی ورزشی بالینی است که در هر رشته متخصصان پرورش می‌یابند و در بخش‌های مختلف مطابق با آن رشته به فعالیت می‌پردازند.

واعظ موسوی پیشرفت‌های ورزشی در زمینه‌های علم تمرین، روانشناسی ورزشی و ... را نسبت به گذشته در کشور را رو به رشد ارزیابی کرد و یادآور شد: درست است که در حال حاضر اغلب تیم‌های ورزشی متخصص در امر برنامه‌ریزی تمرین را در کنار خود ندارند، اما درصدی از آنها این کار را انجام می‌دهند و موفقیت‌های زیادی را کسب کرده‌اند و این امر به تدریج با برنامه‌ریزی می‌تواند فراگیر شده و تیم‌های ورزشی از متخصصان علم تمرین در کنار تیم‌های خود استفاده کنند.

سرپرست کمیته‌ برنامه‌ریزی علوم ورزشی وزارت علوم با اشاره به این که باشگاه‌هایی که از متخصصان علم تمرین در کنار ورزشکاران خود استفاده نمی‌کنند به ضرر خود و تیم شان عمل می‌کنند گفت: هنگامی که ورزش از حالت دولتی بیرون بیاید و بخش خصوصی و به صورت گسترده وارد ورزش کشور شود، موجب شده ورزش به معنای واقعی تبدیل به یک صنعت شده و آن گاه افراد خصوصی برای پیشرفت و حتی سود بیشتر خود قطعا از متخصصان علم تمرین در کنار ورزشکاران خود بیشتر استفاده خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha