• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92062012647

در پی تصادف مرگبار آزادراه قم - تهران

فعالیت شرکت مسافری اتوبوس‌ سانحه‌دیده متوقف شد

فعالیت شرکت مسافری اتوبوس‌ سانحه‌دیده متوقف شد

در پی تصادف مرگبار آزادراه قم - تهران معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: طبق رأی کمیسیون ماده 12 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شرکت همسفر چابکسواران که اتوبوس آن در آزادراه قم - تهران دچار سانحه شده است تا اطلاع ثانوی اجازه فعالیت ندارد.

در پی تصادف مرگبار آزادراه قم - تهران معاون وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد: طبق رأی کمیسیون ماده 12 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شرکت همسفر چابکسواران که اتوبوس آن در آزادراه قم - تهران دچار سانحه شده است تا اطلاع ثانوی اجازه فعالیت ندارد.

به گزارش خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) دوشنبه شب یک دستگاه اتوبوس از اصفهان به سمت تهران در حرکت بود که بعد از ورود به آزاد‌راه قم - تهران در کیلومتر 28 قم لاستیکش ترکید و کنترل خود را از دست داد که پس از انحراف به چپ و برخورد با یک دستگاه خودروی سواری و اتوبوس دچار سانحه و آتش‌سوزی شد که در این حادثه 44 مسافر کشته و 39 مسافر مجروح شدند.

در این باره شهریار افندی‌زاده - معاون وزیر راه و شهرسازی - به ایسنا گفت:‌ اقدامات و بررسی‌های لازم توسط پلیس راه و مراجع ذیربط ادامه دارد که نتایج آن اعلام می‌شود.

به گفته وی در گزارش اولیه پلیس‌راه، احتمال استاندارد نبودن ناوگان مطرح شده که باید در اظهارات قطعی توسط مراجع تحقیقاتی، جزئیات این حادثه مشخص شود.

وزیر راه و شهرسازی نیز پس از وقوع این حادثه به توجه ویژه به مفهوم ایمنی در صنعت حمل‌ و نقل تاکید کرد و گفت: رخ دادن چنین اتفاقاتی یادآور جنبه‌های انسانی و استانداردسازی حمل‌ و نقل است.

آخوندی با اشاره به کاهش ایمنی جاده‌ها و کنترل الکترونیکی جاده‌ها طی مدت اخیر، گفت: باید با استفاده از دوربین‌های به کار گرفته شده در جاده‌ها میانگین فاصله سرعت وسایل نقلیه کنترل شود که این امر می‌تواند در جهت کاهش آمار تصادفات موثر باشد.

وی با اشاره به کاهش تلفات جاده‌ای از 28 هزار نفر در پنج سال گذشته به 19 هزار نفر در آخرین آمار گفت: حتی کشته شدن یک نفر در جاده‌ها آمار بالایی است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به عوامل تاثیرگذار در تلفات جاده‌ای اظهار کرد: باید عامل انسانی در جاده‌ها کنترل شود چراکه در صورت کاهش میزان تصادفات در جاده‌ها، در کنار آن صنعت بیمه نیز متحول می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۶-۲۰ ۱۳:۱۰

اين شرکت عامل بسياري از تصادفات اتوبوسي در ايران بوده است ولي بارها فعاليت شرکت متوقف شده و باز شروع به کار کرده است. نمي‌دانم اين شرکت براي نورچشمي‌ها هست يا نه. همين چند وقت پيش اتوبوس وي آي پي يزد - شيراز اين شرکت رفت ته دره. من چند بار به راننده همين شرکت در مورد اتوبوس يزد - شيراز تذکر دادم که خطرناک رانندگي مي‌کند ولي توجهي نشد. يا يک ماه پيش اتوبوس گرگان به يزد بدون ترمز راهي يزد شد. فکر مي‌کرد مسافران نمي‌فهمند تا بالاخره حوالي قم لاستيکش آتش گرفت. نمي‌دانيد چطور پيچ‌ها را بدون ترمز رد مي‌کرد. به پليس اطلاع دادم ولي اتوبوس را متوقف نکرد. چه کسي پاسخگو هست؟