یک کشتی با طولی بیش از ارتفاع ساختمان امپایر استیت امریکا، در کره جنوبی به آب انداخته شد.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، این سامانه دریایی دارای طول 488 متر و عرض 74 متر بوده و به تجهیزات «گاز طبیعی مایع شناور Prelude» (متعلق به شرکت Shell) تعلق دارد.
این سیستم در صورت تکمیل، بزرگترین شناور جهان خواهد بود که در آب انداخته میشود.
هدف از ارائه این فناوری تولید گاز طبیعی، پردازش این گاز، تبدیل آن به گاز طبیعی مایع و در نهایت انتقال مستقیم آن به کشتیهای حملونقل است و تمامی این مراحل در دریا صورت میگیرند.
انتظار میرود تجهیز مزبور حدود 3.9 میلیون تن گاز طبیعی مایع را در سال تولید کند.
ظرفیت ذخیرهسازی کلی این سیستم بیش از 430 میلیون لیتر یا معادل 175 استخر شنای المپیک گزارش شده است.
سامانه مزبور به مدت 25 سال در یک بستر دریایی دورافتاده واقع در 475 کیلومتری شمال شرق بروم در غرب استرالیا عمل خواهد کرد.
فصل توفانی این ناحیه از ماه نوامبر تا آوریل است، اما این کشتی طوری طراحی شده که تمامی سال و در تمامی شرایط آب و هوایی در این مکان خواهد بود.
این تجهیزات همچنین طوری طراحی شده که توفانهای شدید را تحمل کند و توسط یکی از بزرگترین سیستمهای پهلوگیری جهان در مکان مطلوب جایگیری خواهد کرد.
سیستم پهلوگیری به این فناوری امکان چرخش کند در باد را با هدف جذب تاثیر آب و هوای قوی و ماندن در میدان نفتی فراهم میکند.
همچنین دو عدد از سه پیشرانه واقع در پشت آن قادر به عملکرد همزمان برای بیرونکشیدن آن از باد و امکان کشیدهشدن توسط حاملهای LNG برای بارگیری را میدهد.
انتظار میرود این هیولای شناور در صورت اتمام، برای تولید گاز طبیعی تا سال 2017 به کار رود. با این حال، «برو استینسون» مدیر کل برنامههای گاز و نوآوری Shell گفت که سامانه بزرگتری در آینده عرضه میشود.
انتهای پیام
نظرات