• دوشنبه / ۲ دی ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92100200593
  • منبع : دفتر مرکزی جهاد

معاون پژوهشی پژوهشکده فناوری اطلاعات جهاددانشگاهی خبر داد

طراحی نرم‌افزار ضدسرقت علمی برای مقالات فارسی

طراحی نرم‌افزار ضدسرقت علمی برای مقالات فارسی

معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی از طراحی نرم‌افزار ضد سرقت علمی برای مقالات در این پژوهشکده خبر داد و افزود: این نرم‌افزار با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اجرایی می‌شود.

معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی از طراحی نرم‌افزار ضد سرقت علمی برای مقالات در این پژوهشکده خبر داد و افزود: این نرم‌افزار با همکاری پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اجرایی می‌شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی، دکتر رامین شقاقی با اشاره به اینکه مشکل موضوع سرقتهای علمی و ادبی از مشکلات جامعه علمی، استادان و دانشجویان است، خاطرنشان کرد: پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در راستای اهداف و ماموریت‌های جهاد دانشگاهی سعی دارد برای این موضوع از طریق طراحی و تولید نرم‌افزاری کارآمد، راهکار مناسب ارائه کند.

معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه طراحی این نرم‌افزار از شش ماه پیش با همکاری «ایران داک» کلید خورده، افزود: یک تیم متخصص از فارغ‌التحصیلان دکتری و کارشناسی ارشد در رشته‌های هوش مصنوعی و فناوری اطلاعات برای طراحی این نرم‌افزار فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه چنین نرم‌افزاری برای مقالات و پایان‌نامه‌ها به زبان انگلیسی وجود دارد، افزود: تلاش می‌کنیم این نرم‌افزار با توجه به کثرت تولید مقالات علمی در داخل کشور به زبان فارسی نیز طراحی و تولید شود تا به بسیاری از مشکلات مبتلا به جامعه علمی و دانشگاهی پاسخ درخور داده شود.

شقاقی با اشاره به اینکه این نرم‌افزار می‌تواند برای دانشگاه‌ها و مراکز علمی بسیار ارزشمند و سازنده باشد، اظهار کرد: تلاش این است که این نرم‌افزار تا چند ماه آینده نهایی شور و استفاده از آن برای جامعه قابل استفاده باشد.

‌وی از انجام بیش از 50 پروژه پژوهشی در پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این پروژه‌ها از طریق گروه‌های سه گانه پژوهشی توسعه مدل‌های کسب و کار، گروه پژوهشی سیستم‌های اطلاعاتی پیشرفته و گروه پژوهشی دیجیتال انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی در عرصه پژوهش‌ها و آموزش‌های مرتبط با فناوری اطلاعات و ارتباطات و همچنین برگزاری پژوهش‌های علمی و تخصصی در زمینه بکارگیری فناوری اطلاعات فعالیت‌های شاخصی را به انجام رسانده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha