• پنجشنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۶:۲۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 92120805408
  • منبع : نمایندگی سمنان

شهرها و جاده‌های ‌سمنان از زباله پاک می‌شوند

شهرها و جاده‌های ‌سمنان از زباله پاک می‌شوند

ایسنا/سمنان به پیشنهاد اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان و تایید مسوولان استان 23 اسفند در استان سمنان به نام روز طبیعت پاک نامگذاری شد.

به پیشنهاد اداره کل حفاظت محیط زیست استان سمنان و تایید مسوولان استان 23 اسفند در استان سمنان به نام روز طبیعت پاک نامگذاری شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، پرهام جانفشان معاون عمرانی استانداری سمنان اعلام کرد: جمعه 23 اسفند از ساعت 8 الی 12 در سراسر استان با محوریت فرمانداری‌ها و مشارکت شهرداری ها و دیگر دستگاههای اجرایی مرتبط، امکانات مورد نیاز برای ایاب و ذهاب علاقمندان شرکت در طرح "روز طبیعت پاک استان سمنان "مهیا می شود تا ضمن پاک کردن چهره شهرها و جاده‌ها، استان سمنان برای پذیرایی از میهمانان نوروزی آماده شود.

پرهام جانفشان معاون عمرانی استانداری سمنان گفت: ‌با توجه به تردد زائرین ثامن الحجج(ع) و قریب به 600 کیلومتر جاده‌های اصلی استان بایستی از این فرصت جهت استقرار و توقف زائرین در استان بهره برداری شود‌.

وی گفت: پاکیزیگی شهر‌ها یکی از فاکتور‌های اصلی در ارائه خدمات شایسته به زائرین رضوی به شمار می‌رود.

جانفشان خواستار ورود سازمان های مردم نهاد در این طرح استانی شد و افزود: پاکسازی حاشیه طبیعت در محورهای ورودی و خروجی شهرها بایستی به صورت فصلی انجام پذیرد‌.

همچنین حمید ظهرابی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان سمنان نیز در این نشست گفت: بین 10 تا 15 میلیون زائر سالانه از این استان عبور می‌کنند که تردد هر خودرو یکسری پیامدهایی را به محیط زیست استان تحمیل می‌کند که پراکنش زباله‌ها یکی از این پیامدها به شمار می‌رود.

ظهرابی در ادامه ضمن ابراز نگرانی از حجم زباله‌ها در حاشیه جاده‌های استان، گفت: خوشبختانه فرهنگ مردم استان بسیار بالاست، ولی وجود حجم زیادی از زباله‌ها در حاشیه جاده‌ها باعث ایجاد قضاوتی ناروا در این زمینه می‌شود، لذا جمع آوری و مدیریت این زباله‌ها یک وظیفه همگانی به شمار می‌رود.

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان ضمن تشریح طرح روز طبیعت پاک اظهار کرد: این طرح دارای سه مرحله است که مرحله نخست آن‌ ساماندهی نخاله های ساختمانی در ورودی شهرها توسط شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها‌ست. مرحله دوم آن جمع آوری زباله‌های حاشیه جاده‌ها و محورهای اصلی و مواصلاتی استان با مدیریت فرمانداری‌ها و توسط تشکل‌های مردم نهاد، نیروی انتظامی ، هلال احمر، محیط زیست، راهداری و مردم علاقه‌مند به طبیعت و... است و مرحله سوم طرح نیز شامل جمع آوری زباله‌ها از حاشیه مراکز خدماتی و رفاهی بین راهی، پمپ بنزین‌ها و باربری‌ها توسط صاحبان این اماکن به شعاع حداقل یک کیلومتر است.

‌در این نشست علاوه بر فرمانداران و شهرداران استان، نمایندگان دستگاه‌های اجرایی نظیر محیط زیست ،منابع طبیعی، اداره حمل و نقل و پایانه‌ها و اداره راه و ترابری استان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha