• سه‌شنبه / ۲۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404072918908
  • خبرنگار : 30077

با پیگیری نماینده سمنان در مجلس؛

ایستگاه اصلاح نژاد قوچ سنگسری توسط جهاددانشگاهی استان سمنان راه‌اندازی می‌شود

ایستگاه اصلاح نژاد قوچ سنگسری توسط جهاددانشگاهی استان سمنان راه‌اندازی می‌شود

ایسنا/سمنان رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از پیگیری نماینده سمنان برای راه‌اندازی ایستگاه اصلاح نژاد قوچ سنگسری توسط جهاددانشگاهی استان سمنان خبر داد.

 علی منصفی راد -رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان- امروز سه‌شنبه ۲۹ مهر در بازدید نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی از مرکز خدمات تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان سمنان در منطقه دربند شهرستان مهدیشهر اظهار کرد: با توجه به نقش مرکز  تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان سمنان و به منظور پیشبرد فرآیندهای حوزه‌ی پژوهش و فناوری در حوزه کشاورزی و دامپروری و همچنین ارائه خدمات تخصصی در حوزه دام استان سمنان، برای اولین بار در کشور، این مرکز موفق به اخذ گواهی صلاحیت «مرکز نوآوری دام سبک» شده است.

وی افزود: در حوزه دامپروری نیز در ادامه مصوبه سفر رئیس‌جمهور شهید به استان سمنان، طرحی با عنوان طرح ملی قطب دامپروری شهرستان مهدیشهر، مصوب شد و در ادامه آن مرکز به نژاد دامی (زیست فناوری دام سبک) و ایستگاه اصلاح نژاد قوچ سنگسری به عنوان دو طرح فناورانه در استان سمنان راه‌اندازی و در استان شروع به فعالیت کرد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: حفظ ذخایر ژنتیکی گوسفندان سنگسری با بکارگیری روش هسته بسته، طرح فناورانه کلان ملی «اصلاح نژاد دام سبک» و دستیابی به قوچ و میش های خالص اصلاح شده نیز از جمله هدف‌گذاری و ویژگی بارز طرح فناورانه در حوزه دام سبک است که ان‌شاءالله با حمایت و پیگیری‌های نماینده سمنان، ایستگاه اصلاح نژاد قوچ سنگسری توسط جهاددانشگاهی استان سمنان نیز راه‌اندازی می‌شود.

منصفی راد همچنین در بازدید نماینده سمنان از دستاوردها و محصولات فناورانه جهاددانشگاهی استان سمنان با تأکید بر نقش  ارزشمند و اثرگذار وی در ایجاد قطب دامپروری کشور در شهرستان مهدیشهر، افزود: در حال حاضر این مرکز با تولید هشت محصول فناورانه در حوزه های کشاورزی و دامپروری به دنبال رفع مهمترین معضلات احصا شده در استان سمنان است.

وی افزود: با توجه به پتانسیل و ظرفیت خوبی که در حوزه کشاورزی و دامپروری در استان سمنان و همچنین ذیل آن، شهرستان مهدیشهر و ایل سنگسری وجود دارد، این مرکز می تواند با ارائه خدمات خاص در سطح استان سمنان، امکان جذب ایده‌های فناورانه ی محققان و صاحب نظران حوزه ی دام سبک و صنایع تبدیلی را با هدف گسترش فعالیت های نوآورانه تولیدی و خدماتی در استان فراهم کند.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان اضافه کرد: در حوزه کشاورزی محصولاتی چون کود گرانوله، مالچ معدنی، محلول ضد سرمازدگی درختان و گیاهان، در حوزه دامپروری نیز محصولاتی چون زئوتیمول، بلوک لیسیدنی، فراوری پوست سبز پسته، بنتونیت و... به عنوان مکمل خوراک دام توسط محققان و پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان تولید شده است.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha