• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404073019534
  • منبع : نمایندگی سمنان

رئیس کل دادگستری در طرح قاضی در مدرسه تاکید کرد:

لزوم توسعه فرهنگ حقوقی در بین دانش‌آموزان

لزوم توسعه فرهنگ حقوقی در بین دانش‌آموزان

ایسنا/سمنان رئیس کل دادگستری استان سمنان از ترویج فرهنگ حقوقی در بین دانش‌آموزان به عنوان یک ضرورت یاد کرد و گفت: اجرایی شدن طرح «قاضی در مدرسه» طرحی راهگشا و اثرگذار برای آموزش قانون و پیشگیری از وقوع جرم است.

محمدصادق اکبری چهارشنبه ۳۰ مهر در آیین افتتاح طرح «قاضی در مدرسه» که در مدرسه فضیلت سمنان برگزار شد اظهار کرد: طرح «قاضی در مدرسه» می‌تواند بسترساز سواد حقوقی خانواده‌ها و دانش‌آموزان شود.

وی ادامه داد: طرح «قاضی در مدرسه» با هدف آشنایی دانش‌آموزان و اولیا و مربیان با مفاهیم پایه حقوق، قوانین و مقررات و پیشگیری از وقوع جرم در محیط‌های آموزشی در استان سمنان اجرا می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان سمنان با اشاره به تأثیرگذاری این طرح در هدایت و سوق دادن دانش‌آموزان به سمت رشته حقوق، خاطرنشان کرد: اجرایی شدن این طرح نقشی کلیدی در آشنایی نسل جوان با قوانین و حقوق شهروندی دارد.

حجت الاسلام اکبری با ابراز خوشحالی از حضور در محیط مدرسه، به بیان جایگاه رفیع علم و دانش از منظر اسلام و اهل بیت(ع) پرداخت و افزود: همه ما وظیفه داریم به ارتقاء علمی در مدارس و دانشگاه‌ها کمک کنیم.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) مبنی بر طلب علم از گهواره تا گور، گفت: علم‌آموزی در هر رشته مفیدی دارای ارزش است و گاهی تحصیل در رشته‌ای که نیاز جامعه است، تا حد واجب کفایی اهمیت می‌یابد.

وی طرح «قاضی در مدرسه» را شیوه‌ای بسیار مناسب و اثرگذار برای آموزش قوانین و مقررات به دانش‌آموزان دانست و از آنان خواست تا با دقت در این برنامه‌ها مشارکت کرده و سوالات خود را مطرح کنند.

رئیس کل دادگستری استان با اشاره به اقدامات هنرمندانه مانند نمایش‌های آموزشی در این طرح، گفت: اجرای یک نمایش هنرمندانه از ده‌ها سخنرانی در انتقال مفاهیم حقوقی به دانش‌آموزان و جامعه اثرگذارتر است.

حجت الاسلام اکبری در پایان با اشاره به دو تکلیف اصلی شناخت قانون و رعایت قانون، بر لزوم آگاهی شهروندان از چگونگی پیگیری حقوق خود تأکید کرد و گفت: متأسفانه برخی یا قانون را نمی‌دانند یا بلد نیستند چگونه حق خود را بگیرند که باید این فضا با آموزش تغییر کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha