• چهارشنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۰:۳۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93051506741
  • خبرنگار : 71456

چهره منظومه شمسی در صورت حفاری سیارک‌ها توسط انسان+تصاویر

چهره منظومه شمسی در صورت حفاری سیارک‌ها توسط انسان+تصاویر

یک هنرمند علمی تصاویری ارائه داده که در صورت حفاری سیارک‌ها توسط انسان‌ برای یافتن مواد معدنی ارزشمند، چهره منظومه شمسی و همچنین ماشین‌های موردنیاز را به تصویر می‌کشند.

یک هنرمند علمی تصاویری ارائه داده که در صورت حفاری سیارک‌ها توسط انسان‌ برای یافتن مواد معدنی ارزشمند، چهره منظومه شمسی و همچنین ماشین‌های موردنیاز را به تصویر می‌کشند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، تصور می‌شود سیارک‌های منظومه شمسی حاوی مواد معدنی به ارزش میلیون‌ها پوند باشند و این فقط کسری از آنچه است که سیاره‌های همسایه ممکن است در دل خود جای داده باشند.

ارزش این مواد به اندازه‌ای بالاست که میلیاردرهایی مانند لاری پیج و جیمز کامرون برای به دست آوردن آن‌ها در حال رقابت‌ با یکدیگر هستند.

هم‌اکنون یک هنرمند اهل کالیفرنیا ماشین‌ها و ساختارهای موردنیاز توسط کاوشگران معدن فضایی را به تصویر کشیده که برای انجام عملیات حفاری موردنیاز هستند.

«کوبا لی»، هنرمند مستقل «استودیوی سکشن» در لس‌آنجلس، متخصص هنر مفهومی مبتنی بر علم و داستان‌های علمی است.

در یکی از تصاویرش به نام «حفاری سوخت»، وی اتاقک بزرگی را به تصویر می‌کشد که به نیروگاه‌های گاز روی زمین شباهت دارد. گازهای داغ از میان این اتاقک‌های شناور که به واحدهای نیروگاهی بزرگ متصل‌اند، جریان می‌یابند.

در تصویر دیگری مته‌هایی شبیه آنچه که در نیروگاه‌های صنعتی به کار می‌روند، به چشم می‌خورند که زمین‌های صخره‌ای را حفر می‌کنند.

همچنین، یک سامانه عظیم دیگر مجهز به یک چرخ توربین مانند است و می‌توان از آن برای تولید انرژی با هدف نیرورسانی به مته‌ها و واحدهای تحقیقاتی بهره برد. یک بلوک هرمی به شکل اداره نیز در تصویر دیگری به چشم می‌خورد.

در واقع تصاویر لی فقط مفهومی هستند و حفاری فضایی باید توسط شرکت‌ها انجام شود. حفاری سیارک‌ها شامل بهره‌برداری از مواد خام شامل مواد معدنی، از صخره‌های نزدیک‌ به زمین است.

تصور می‌شود سیارک‌ها حاوی آهن، نیکل، تیتانیوم، هیدروژن و اکسیژن باشند. همچنین، شرکت‌های بزرگ پس از ادعای دانشمندان درباره این که روی، قلع، نقره، سرب، طلا و مس نیز در این صخره‌ها وجود دارند، امیدوارند ظرف 60 سال‌ آینده این اجرام کیهانی را حفاری کنند.

شرکتی که در این عرصه پیشتاز است، «منایع سیاره‌ای» (Planetary Resources) نام دارد که در سال 2012 تاسیس شد و توسط موسسان گوگل به نام‌های «لاری پیج» و «اریک اشمیت» و همچنین جیمز کامرون، کارگردان «آواتار»، و «پروفسور سارا سیگر» از دانشگاه ام‌آی‌تی حمایت می‌شود.

انتهای پیام

تونل‌زنی سیارک‌ها در فضا

اتاقکی که به نیروگاه‌های گازی دوارنی زمین شباهت دارد

مته‌هایی که شبیه به مته‌های نیروگاه‌های صنعتی زمین هستند

سامانه‌ای که شبیه چرخ مجهز به توربین بزرگ است

بلوک هرمی که به سبک دفتر کار است

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha