• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۳ / ۰۰:۴۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93072815354
  • خبرنگار : 71456

نظارت بر نارسایی قلبی با کاشت مینیاتوری بی‌سیم

نظارت بر نارسایی قلبی با کاشت مینیاتوری بی‌سیم

نوعی سیستم نظارت‌کننده بی‌سیم و مینیاتوری که در شریان ریوی کار گذاشته می‌شود، به بستری‌نشدن بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در بیمارستان کمک می‌کند.

نوعی سیستم نظارت‌کننده بی‌سیم و مینیاتوری که در شریان ریوی کار گذاشته می‌شود، به بستری‌نشدن بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در بیمارستان کمک می‌کند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، مطالعه بیماران مبتلا به نارسایی قلبی Class III نشان داد سامانه CardioMEMS HF که در «شرکت پزشکی سنت‌ جود» امریکا ساخته شده، شش ماه پس از این که این ابزار در بدن آن‌ها کار گذاشته شد، نارسایی قلبی‌شان 28 درصد کاهش یافت و 15 ماه پس از کاشت سیستم، این رقم به 37 درصد افزایش یافت.

بر اساس اعلام انجمن قلب امریکا، نارسایی قلبی Class III منجر به محدودیت شدید فعالیت جسمانی بیماران قلبی می‌شود. در این حالت، فعالیت معمولی موجب خستگی، تپش قلب، تنگی نفس یا درد آنژن می‌شود و تقریبا 1.5 میلیون امریکایی به این بیماری مبتلا هستند.

سیستم جدید، تنها سامانه نظارت بر نارسایی قلبی است که توسط سازمان غذا و داروی امریکا تایید شده است. این فناوری مجهز به حسگری به اندازه گیره کاغذ است که در شریان ریوی و با هدف اندازه‌گیری فشار این شریان کار گذاشته می‌شود.

فشار افزایش‌یافته به همراه تغییرات فشار خون و وزن، علائم بدترشدن نارسایی قلبی هستند. کاشت ابداعی به بیماران امکان مخابره خوانش‌های روزانه حسگر از منزل به پزشک‌شان را می‌دهد و چنین موضوعی امکان مدیریت فعال و شخصی بیماران بر وضعیت‌شان را فراهم می‌کند.

کلید بیرون‌ نگه‌داشتن بیماران از بیمارستان یافتن اندازه‌گیری دقیق نشانگری است که انباشت مایع در بدن را شکار می‌کند و سامانه ابداعی این کار را به خوبی انجام می‌دهد.

به گفته دکتر «آرویند بهیرمیراج» از مرکز قلب و عروق DeBakey در بیمارستان متودیست امریکا (محل آزمایش سامانه جدید بر روی بیماران)، بسیاری از مطالعات نشان‌ داده‌اند دست کم 15 روز فاصله بین زمان انباشت مایع و تجربه‌کردن علائم بیمار وجود دارد و در صورت تشخیص این وضعیت در همان ابتدا می‌توان شانس بستری‌شدن بیماران را افزایش داد. این کاشت برای طولانی‌کردن مدت عمر ابداع شده و کیفیت زندگی بیمار را بهتر می‌کند.

نارسایی قلبی زمانی رخ می‌دهد که قلب قادر به پمپاژ‌کردن خون کافی برای برآوردن نیازهای بدن نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha