• جمعه / ۵ دی ۱۳۹۳ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93100501913
  • خبرنگار : 71489

فرمانده نیروی زمینی ارتش تشریح کرد

جزئیات سناریوی آزمایش سلاح‌های کامپوزیتی و جنگال در رزمایش محمد رسول الله

جزئیات سناریوی آزمایش سلاح‌های کامپوزیتی و جنگال در رزمایش محمد رسول الله

فرمانده نیروی زمینی ارتش ضمن تشریح ماموریت‌های یکان‌های رزم زمینی در دومین روز رزمایش محمد رسول‌الله(ص) ارتش، از آزمایش عملیاتی سلاح‌های کامپوزیتی سلاح‌های کامپوزیتی و جنگ الکترونیک خبر داد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ضمن تشریح ماموریت‌های یکان‌های رزم زمینی در دومین روز رزمایش محمد رسول‌الله(ص) ارتش، از آزمایش عملیاتی سلاح‌های کامپوزیتی سلاح‌های کامپوزیتی و جنگ الکترونیک خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: دراین رزمایش فرض تاکتیکی ما بر این است که دشمن از طریق دریا تهاجم خود را آغاز می کند و موفق می شود به سواحل ما دسترسی پیدا کند.

وی ادامه داد: در اولین روز رزمایش، وظیفه یگان‌های نیروی زمینی این بود که دشمن را در محل تثبیت کرده و اجازه دسترسی به سر پل (منطقه راهبردی رزمایش) را به او ندهند، به این دلیل که اگر دشمن این منطقه را در اختیار بگیرد در موج بعدی نیروهایش را وارد میدان می‌کند.

پوردستان در ادامه تصریح کرد: مأموریت عملیاتی نیروهای خودی، جلوگیری از پیشروی دشمن در این منطقه بود که یگان‌های مختلف نیروی زمینی با پشتیبانی جنگنده‌های نیروی هوایی و نیز حمایت قاطع قرارگاه پدافند هوایی توانستند در روز گذشته مرحله نخست رزمایش را با جلوگیری از پیشروی نیروی‌های دشمن به پایان برسانند.

وی در مورد اجرای عملیات نیروی زمینی در روز دوم رزمایش گفت: پس از این‌که دشمن فرضی در منطقه رزمایش تثبیت شد و برای ورود به مناطق دیگر اقدام نمود، دراین مرحله با اجرای آتش‌های سنگین و عملیات واحد زرهی و سایر یگان‌های رزمی و پیاده، صدمات جبران ناپذیر به اهداف متخاصم وارد کرده و دشمن را ناگزیر به خروج از مسیر حرکت می کند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در مرحله بعدی دشمن به خاطر اینکه بتواند در این مقطع به مأموریت خود برای ورود به نقاط راهبردی ما ادامه دهد، اقدام به هلی‌بُرن بخشی از نیروهای خود توسط بالگرد در پشت نیروهای پیاده ما می‌کند تا از این طریق با نیروهای خود عمل الحاق را انجام دهد. این نیروها در این مرحله با یگان‌های مقابله با هلی بُرن نیروی زمینی مواجه شده و ضربات سختی را دریافت می‌کند و ناچار به عقب‌نشینی می‌شوند.

وی در پایان با اشاره به اجرای آزمایش عملیاتی برخی از دستاوردهای نیروی زمینی با بیان اینکه «امروز تعدادی از سلاح هایی که در جنگ الکتروینک مورد استفاده قرار می‌گیرند جهت برآورد بازدهی و توانمندی، مورد استفاده قرار می گیرند»، آزمایش عملیاتی سلاح‌های کامپوزیتی را از دیگر برنامه‌های این مرحله از رزمایش عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha