• سه‌شنبه / ۹ دی ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 93100904379
  • خبرنگار : 71516

33 نهاد اجتماعی در اروپا آزادی فوری علی سلمان را خواستار شدند

33 نهاد اجتماعی در اروپا آزادی فوری علی سلمان را خواستار شدند

33 نهاد اجتماعی در اروپا بازداشت دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین را نقض آشکار حق آزادی بیان از سوی مقامات بحرینی دانسته و آزادی فوری وی را خواستار شدند.

33 نهاد اجتماعی در اروپا بازداشت دبیرکل جمعیت الوفاق بحرین را نقض آشکار حق آزادی بیان از سوی مقامات بحرینی دانسته و آزادی فوری وی را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه خبری مرآة البحرین، 33 نهاد اجتماعی در اروپا در بیانیه‌ای اعلام کردند: علی سلمان دارای شخصیت ملی والایی بوده که با حرکت و مسیر خود و مبارزه و ثبات بر مواضع خود در حمایت از حقوق مردم بحرین، رسیدن به دموکراسی و عدالت اجتماعی جایگاه خود را برای مشارکت واقعی در اتخاذ تصمیمات سیاسی کشور ثابت کرد اما در حال حاضر می‌بینیم که وی به دلیل حکومت نظامی در بحرین بازداشت شده است.

در بیانیه نهادهای مذکور آمده است: ادامه بازداشت علی سلمان پیامدهای منفی را به همراه خواهد داشت که تنها مقامات بحرینی مسوول آن خواهند بود و این اقدامات که بدون دلیل قانونی صورت می‌گیرد در معرض انتقاد بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی حقوقی قرار گرفته و در واقع خوار شمردن مشروعیت بین‌المللی و نقض بند 19 منشور جهانی حقوق بشر است.

در این بیانیه تاکید شده است: آیا فرد آگاهی وجود ندارد که با خرد خود برای مذاکراتی جدی تلاش کند که به اصلاحات ریشه‌ای و منعکس‌کننده اراده مردمی بینجامد؟! تا کی مقامات بحرینی از حل سیاسی مشکلات کشور فرار کرده و به نقض حقوق بحرینی‌ها می‌پردازند؟ در واقع سرنوشت دولت منامه به دلیل تصمیمات غیرمسوولانه و ماجراجویی‌های سیاسی مقاماتش مبهم مانده است.

در این بیانیه تاکید شده است: انگلیس و آمریکا که از انتخابات صوری بحرین حمایت کردند و همچنان به حمایت خود ادامه می‌دهند مسوولیت روند امور و تحولات اخیر را بر عهده دارند طوری که مقامات بحرینی از این مساله در از بین بردن فعالیت سیاسی مخالفان استفاده می‌کنند.

نهادهایی که این بیانیه را امضا کردند شامل این نهادها می‌باشند: جمعیت وحدت اسلامی در سوئد، موسسه الابرار الاسلامیه در لندن، جمعیت فرهنگی در فرانکفورت، جمعیت امام حسین(ع) در تریر آلمان، جمعیت امام رضا (ع) در برلین، موسسه دارالسلام در انگلیس، جمعیت امامین الحسنین (ع) در فرانکفورت، جمعیت امام سجاد (ع) در اسن آلمان، اتحاد الدمج در سوئد، النادی العراقی در سوئد، مجمع اسلامی الزهراء در استکهلم، حسینیه امام مهدی (عج) در استکهلم، جمعیت فرهنگی امام هادی (ع) در سوئد، جمعیت فرهنگی امام حسن (ع) در سوئد، جمعیت امام القائم (عج) کارلسکرونا، موکب الامام الحسین (ع) در فرانکفورت، جمعیت فرهنگی کدبلنز در آلمان، شورای فرهنگ و رسانه اسلامی در لندن، جمعیت خیریه لبنان در لندن، انجمن ترویج الاسلامی در سوئد، موسسه و حسینیه امام صادق (ع)در دانمارک، جمعیت امیر المومنین (ع) در یوتوبوری، حسینیه الخدمه در دانمارک، حسینیه الزهراء در دانمارک، حسینیه سیدالشهداء (ع) در دانمارک، مرکز و موسسه الثقلین در دانمارک، حسینیه اهل بیت (ع) در دانمارک، حسینیه امام حسن (ع) در سوئد، مرکز امام رضا (ع) در نروژ، مسجد التوحید نروژ، اقلیت عراقی در کرستیان سوئد، اقلیت عراقی در شهر کوپنهاگن در دانماراک و اقلیت لبنان در سوئد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha