• دوشنبه / ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93121106583
  • خبرنگار : 90089

عضو کمیسیون امنیت ملی: مدیریت اقتصادی در وزارت آموزش و پرورش اصلاح شود

یک عضو کمیسیون ا منیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دلیل طرح استیضاح علی فانی وزیر آموزش و پرورش در مجلس مدیریت ضعف اقتصادی این وزارتخانه است، این استیضاح سیاسی نیست.

یک عضو کمیسیون ا منیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دلیل طرح استیضاح علی فانی وزیر آموزش و پرورش در مجلس مدیریت ضعف اقتصادی این وزارتخانه است، این استیضاح سیاسی نیست.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید حسین نقوی حسینی در تذکری شفاهی خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: مجلس شورای اسلامی در تصویب بودجه 93 آموزش و پرورش بودجه این وزارتخانه از 16 هزار به بیش از 21 هزار میلیارد تومان افزایش داد.

وی افزود: بودجه آموزش و پرورش در سال 93 حدود 30 درصد افزایش یافت ولی دریافتی معلمان تغییری نکرد در حالی که مدعی هستیم 90 درصد بودجه ، بودجه و هزینه های جاری است اما جیب فرهنگیان در سال جاری نسبت به سال گذشته تغییری نکرد. از سوی دیگر مطالباتشان نیز دریافت نکردند. سوالم این است که آموزش و پرورش با این 30 درصد افزایش اعتبارات سال 93 چه کرده است که هنوز بعد از هشت، نه ماه مطالبات فرهنگیان را هنوز پرداخت نکرده است؟ این وزارتخانه گزارش مالی به مجلس ارائه دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به بودجه آموزش و پرورش در لایحه بودجه سال آینده گفت: اکنون مجلس نمی‌داند که برای بودجه سال آینده وزارت آموزش و پرورش چه تصمیمی بگیرد. آیا مدیریت اقتصادی در این وزارتخانه همچنان ضعیف خواهند ماند؟ آیا مدیریت اقتصادی این وزارتخانه که مشکل دارد قرار نیست تغییر کند؟ تا مدیریت اقتصادی این وزارتخانه اصلاح نشود و نتواند با منابع موجود این وزارتخانه را اداره کنند وضع فرهنگیان تغییر نخواهد کرد.

به گفته وی، دلیل طرح مباحثی مربوط به استیضاح علی فانی وزیر آموزش و پرورش در مجلس را مدیریت ضعف اقتصادی این وزارتخانه اعلام کرد و سیاسی بودن این استیضاح را رد کرد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به آمار رئیس جمهور مبنی بر احیا، بازسازی و راه اندازی 7000 واحد صنعتی، تولیدی و صنفی گفت: ما آمار رئیس جمهور را قبول داریم. درخواستم از رئیس جمهور این است که برش شهرستان‌های ورامین ، قرچک و پیشوا از این آمار را اعلام کنند تا بفهمیم از این 7000 واحد احیا شده سهم این شهرستان‌ها چه مقدار بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha