گزارش یک سازمان غیردولتی نشان میدهد، ناسا میتواند تا سال 2033 فضانوردان را راهی مدار مریخ کند و احتمالا نخستین انسان سال 2039 قدم بر خاک سیاره سرخ خواهد گذاشت.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، کارشناسان سازمان غیردولتی Planetary Society نتایج بررسیهای خود را در خصوص امکانسنجی و هزینههای سفر سرنشیندار به مدار قمر فوبوس سیاره مریخ تا سال 2033 که در نهایت به فرود بر سطح این سیاره منجر خواهد شد، اعلام کردند.
در طی کارگاه دو روزهای که 31 مارس و اول آوریل با حضور 70 کارشناس علوم فضایی و هوانوردی برگزار شد، امکانسنجی فنی، هزینهها و مزایای سفر سرنشیندار به مدار فوبوس و در نهایت فرود بر سطح سیاره سرخ مورد ارزیابی قرار گرفت.
بر این اساس، مأموریت مدارگردی اطراف قمر فوبوس در سال 2033، نخستین گام از سفر سرنشیندار و فرود بر سطح سیاره سرخ محسوب میشود؛ این مأموریت مدارگردی 30 ماه بطول خواهد انجامید و شامل 9 ماه سفر رفت، 12 ماه حضور در مدار فوبوس و 9 ماه سفر برگشت خواهد بود.
در این مدت فضانوردان میتوانند قمرهای فوبوس و دیموس را مورد بررسی دقیق قرار داده و از راه دور، کاوشگرهایی را بر سطح مریخ هدایت کنند.
انتقال فضانوردان به این مأموریت توسط کپسول فضایی جدید ناسا به نام اوریون انجام خواهد شد. با انجام موفق این مأموریت، زمینه برای سفر سرنشیندار و فرود بر سطح سیاره سرخ در شش سال بعد (2039) فراهم میشود.
انتهای پیام
نظرات