یک عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان اعتقاد دارد که سیاسی کاری و استفاده ابزاری از واقعه عاشورا با اصل پیام امام حسین (ع) در تضاد است.
رضا شریفی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)، درباره پیام برخی علما مبنی بر پرهیز از سیاسی کاری در منابر امام حسین (ع) اظهار کرد: سیاسی بازی، سیاسی کاری و استفاده ابزاری از واقعه عاشورا با اصل پیام امام حسین (ع) در تضاد است و همه وظیفه دارند در این زمینه هشدار بدهند و تلاش کنند جایگاه ملی، مذهبی و وحدت بخش عاشورا همواره حفظ شود.
وی با بیان اینکه واقعه عاشورا از دو بعد قابل بررسی است یادآور شد: قیام امام حسین(ع) آغاز یک حرکت دینی است که بر مبنای آن یک پیشوای دینی برای اصلاح امور، امر به معروف ، نهی از منکر و اصلاح انحرافات قیام کرد، بنابر این یک حرکت اصلاح طلبانه دینی برای بهبود اوضاع مسلمین به حساب می آید.
این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: در بعد دیگر نمی توان از وجه سیاسی قیام امام حسین (ع) غافل شد. مخاطب امام حکومت جائر یزید است که یک حکومت ناحق به حساب می آید و وظیفه امام حسین (ع) اعتراض به این وضع نابسامان است پس این قیام از منظر سیاسی قابل بحث است.
وی اضافه کرد:بسیاری از قیامهای آزادی خواهانه تشیع از جمله انقلاب اسلامی ما متاثر از این حرکت تاریخی است، بنابراین سیاست زدایی از چنین واقعه مهمی امکان پذیر نخواهد بود و فکر می کنم منظور علمای بزرگوار ما هم پرهیز از سیاسی کاری و سوءاستفاده ازقیام عاشورا برای تصفیه حسابهای جناحی و سیاسی است.
شریفی با اشاره به عظمت واقعه عاشورا تاکید کرد:سوءاستفاده های جناحی به پیام عاشورا ضربه می زند. متاسفانه سابقه داشته که برخی مداحان مسائل سیاسی جناحی را در منابر مطرح کرده اند و به نفع و یا علیه گروه سیاسی خاصی موضع گیری داشته اند که این کار مشکلاتی را به وجود آورده است و برخی مداحان را از جایگاه وحدت بخششان تنزل داده و دیگر نمی توان برای آنها اعتبار ملی قائل بود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: ما در کشوری هستیم که به برکت انقلاب اسلامی اصول اسلامی درآن جاریست و بهترین کار این است که از چنین وقایعی برای بهبود امور استفاده کنیم. قیام امام حسین (ع) به عنوان نماد آزادی خواهی در تاریخ است و می تواند منشا وحدت برای آزادی خواهان باشد.
این عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پایان گفت:مراسم مذهبی به خصوص ماه محرم شوری را در کشور ایجاد میکند که می توان ازآن برای تقویت بنیان های مذهبی و حس همکاری و ایجاد وحدت ملی استفاده کرد و اختصاص دادن آن به یک جریان خاص و ایجاد اختلاف ، آفت مهمی برای آن به حساب می آید.
انتهای پیام
نظرات