• چهارشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 95031207627

مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک:

صنعت الکترونیک شاکله اصلی صنعت دانش بنیان است

صنعت الکترونیک شاکله اصلی صنعت دانش بنیان است

مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا)، صنعت الکترونیک وICT را پیشران اصلی صنعت دانش بنیان عنوان کرد.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، دکتر علی وحدت رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صحا در جمع فعالان صنعتی، اقتصادی و دانشگاهی حوزه الکترونیک استان قم که در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، با بیان اینکه جنس کار صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک (صحا) در اعطای تسهیلات با بانک‌ها متفاوت است، گفت: در همین راستا و با حمایت هدفمند و به دور از بروکراسی‌های موجود در سیستم پولی و مالی کشور از بخش الکترونیک، در سال ١٣٧٥ صحا در وزارت صنعت، معدن و تجارت شکل گرفت که مجمع عمومی آن را وزرای صنعت، معدن و تجارت (رئیس مجمع)، علوم، تحقیقات و فناوری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیرو، امور اقتصادی و دارایی، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور شکل می دهند.

به گفته وی، ارائه تسهیلات ارزان قیمت و با نرخ متغیر ٦ تا ١٨ درصد و صدور ضمانت نامه های معتبر از جمله مهمترین فعالیت‌های صحا به شمار می‌رود.

وی افزود: اعتقاد ما براین است که چنانچه قرار باشد اتفاقی در صنعت دانش بنیان کشور رخ دهد، قطعا شاکله اصلی آن در حوزه الکترونیک خواهد بود چراکه بیش از ٦٠ درصد سهم صنایع پیشرفته را حوزه الکترونیک پوشش می دهد و با تقویت این صنعت می توان شاهد تولیدات با ارزش افزوده بالا بود.

مدیرعامل صحا خاطرنشان کرد: اگر معتقدیم که اقتصاد مقاومتی، اقتصادی درون گرا و برون نگراست که محور آن را هم اقتصاد دانش بنیان شکل می‌دهد، توجه به صنعت الکترونیک به عنوان بخش مهمی از صنایع پیشرفته کشور، می تواند موتور محرکه پیشرفت در سایر صنایع کشور باشد چرا که هر روز سهم بخش الکترونیک در صنعت افزایش پیدا می‌کند به عنوان مثال هم اکنون سهم الکترونیک خودروهای جدید به بیش از 50 درصد ارزش کل خودرو افزایش یافته است.

وی افزود: در کنار این موضوع در حال حاضر بهترین و فعال‌ترین دانش آموزان برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها وارد رشته‌های مرتبط با حوزه الکترونیک از جمله برق و کامپیوتر می‌شوند و سالانه بیش از 100 هزار نیروی تحصیلکرده مرتبط با حوزه الکترونیک در کشور تربیت می شوند اما متاسفانه بر اساس آمار، تنها حدود سه درصد از تولیدات صنعتی کشور به حوزه الکترونیک تعلق دارد، این درحالی است که با این پتانسیل باید سهم جدی‌تری در اقتصاد داشته باشد.

وحدت در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توانمندی‌های شرکت‌های حوزه الکترونیک استان قم گفت: در بازدیدی که از شهرک صنعتی شکوهیه داشتیم واحدهای صنعتی خوبی در بخش الکترونیک فعالیت می‌کنند که باید بیش از پیش تقویت شده تا نقش بیشتری در اقتصاد استان کسب کنند. تاکنون بیش از 11 شرکت استان قماز تسهیلات صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) بهره مند شده اند که امیدواریم سهم استان افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha