سلیمان مهدوی گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم، به ویژه دینداران، دینبانان و مومنین است چرا که اگر کسی مومن نباشد به واجب بودن احکام خدا نیز اعتقادی ندارد و امروزه مردم عامل به معروف هستند ولی عامل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس با تاکید بر اینکه هدف والای امر به معروف و نهی از منکر مقابله با ظلم است، اضافه كرد: بیحجابی، روزه خواری و ... ظلم به جامعه است و مردم نباید نسبت به ظلم بی تفاوت باشند بلکه باید راه مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی که همان اجرای تذکر زبانی است پیدا کنند.
مهدوی يادآور شد: نقطه مقابل امر به معروف و نهی از منکر، یک تفکر، مکتب و ایدیولوژی است که در جامعه ما به شکل مادی گری و بی تفاوتی در میان مردم حاکم شده است و این سبب شده تا مردم این فریضه الهی را به فراموشی بسپارند. متاسفانه تفکر سکولاریسم یا دین فردی در جامعه شیوع پیدا کرده و باید در مقابل آن تفکر شیعی و شیعه گری را گسترش دهیم و هر یک از ما بايد رسانه گسترش این تفکر الهی باشیم و همانگونه که امام خامنهای میفرمایند راه تغییر تفکر لیبرالیسم و سرمایهداری، تبدیل امر به معروف و نهی از منکر به گفتمان عمومی است.
وی افزود: اگر ما تفکر شیعه و شیعه گری که یک تفکر پویا است گسترش ندهیم و ثابت قدم نباشیم در هیچ کجا موفق نخواهیم بود. وحدت بین آمرین و ثابت قدم بودن در تفکر شیعه باعث حاكم شدن دین اسلام در ميشود.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: یکی از روشهای امر به معروف ونهی از منکر صبر است و در دین مبین اسلام به صبر اشاره و تاکید شده که شامل صبر در عبادت، صبر در معصیت و صبر در سختی ها است.
مهدوي گفت: با توجه به اصل هشتم قانون اساسی تمام مردم ناظر افتخاری این جامعه هستند که با رعایت احکام امر به معروف و نهی از منکر به نیروی انتظامی برای پیشگیری از منکرات كمك ميكنند و نیروی انتظامی نیز از آمرینی که تذکر لسانی میدهند، در صورت نیاز حمایت میکند.
انتهاي پیام
نظرات