• چهارشنبه / ۷ مهر ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95070704285
  • خبرنگار : 71368

پاسخ سازنده پروژه "اطلس مال" درباره ابهامات پروژه

پاسخ سازنده پروژه "اطلس مال" درباره ابهامات پروژه

مدیرعامل شرکت باغ فردوس ایرانیان (سازنده پروژه اطلس مال) گفت: متاسفانه در برخی خبرها آمده است که پروژه اطلس مال موجب به هم خوردن قنات و آبهای زیرسطحی شده است که باید بگویم ما نقشه قنات‌های تهران را از شهرداری اخذ کرده و متوجه شدیم که هیچ آب و قناتی در منطقه محل ساخت پروژه وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید محمد مدیرعامل شرکت باغ فردوس ایرانیان (سازنده پروژه اطلس مال) صبح امروز در نشست خبری که در محل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) برگزار شد، در خصوص حواشی رسانه‌ای ایجاد شده پیرامون پروژه اطلس مال گفت: این پروژه بر اساس ضوابط و مقررات شهرسازی توانسته پروانه ساخت از شهرداری تهران دریافت کند.

وی با بیان اینکه عمق گود این پروژه 32 متر است تصریح کرد: متاسفانه در برخی خبرها آمده است که پروژه اطلس مال موجب به هم خوردن قنات و آبهای زیرسطحی شده است که باید بگویم ما نقشه قنات‌های تهران را از شهرداری اخذ کرده و متوجه شدیم که هیچ آب و قناتی در منطقه محل ساخت پروژه وجود ندارد، چه بسا این پروژه چندین سال است که در حال ساخت بوده و قطعا اگر پروژه ما مانع جاری شدن آب می‌شد حتما در این مدت شاهد بروز حوادث بودیم.

وی با بیان اینکه تا عمق 62 متری پروژه هیچ قناتی وجود ندارد، تصریح کرد: آنقدر موضوع نبود آب در این محدوده برای ما واضح و شفاف است که حتی کف پارکینگ عایق بندی نشده است، بنابراین اگر قرار باشد در این عمق، آب وجود داشته باشد قطعا طی ساخت متوجه خدمات ساختمانی ناشی از نشت آب می‌شدیم.

محمد در خصوص پیوست‌های ترافیکی این پروژه نیز افزود: معاونت ترافیکی منطقه قبل از آغاز به ساخت این پروژه کنترل‌های لازم و بارگذاری را انجام داده است؛ البته ما به مطالعات شهرداری اکتفا نکرده و مشاور ترافیکی آورده و مدل‌های مختلفی را ارائه کردیم تا معضل ترافیک ایجاد نشود.

وی با بیان اینکه در راستای کاهش بارترافیکی همچنین تغییر جهت حرکتی در خیابان تنگستان از سه راه اقدسیه و یا ایجاد پروژه تکمیلی همچون احداث زیرگذر پیشنهاد شده است، تصریح کرد: منتظر نظر نهایی شهرداری منطقه در خصوص این اصلاحات ترافیکی هستیم.

سازنده پروژه اطلس مال در پاسخ به این سوال که تا چه حد معماری ایرانی – اسلامی در نمای این پروژه رعایت شده است؟ گفت: از نظر محتوایی سعی کرده‌ایم که به معماری ایرانی – اسلامی توجه کنیم و تمامی مسائل محتوایی که مربوط به این گونه معماری می‌شود را نیز احصا کرده و در طول ساخت به آن توجه کردیم.

وی با بیان اینکه 13 هزار متر فضای سبز در این پروژه طراحی شده است، تصریح کرد: انتقاداتی وجود دارد مبنی بر نمای شیشه‌ای این پروژه اما باید بگویم که نمای این پروژه بر اساس مجوزات شهرداری تهران بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha