• شنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 95111611132
  • خبرنگار : 30054

مدیر عامل بانک مسکن در نشست خبری تشریح کرد

۱۰ گام بانک مسکن برای خروج از رکود

۱۰ گام بانک مسکن برای خروج از رکود

مدیرعامل بانک مسکن در نشست خبری خود با خبرنگاران، ۱۰ گام اجرایی بانک برای خارج‌کردن بخش مسکن و ساختمان از رکود عمیق دو سال گذشته را تشریح کرد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، بنابر اعلام بانک مسکن، محمد هاشم بت‌شکن با بیان اینکه تنها بانک تخصصی و توسعه‌ای در بخش مسکن، موفق شد در این دوره (دوره فعالیت دولت یازدهم) با استفاده از ظرفیت‌ها و ابزارهای متنوع، هر دو سمت عرضه و تقاضای مسکن را تقویت کند، افزود: مهم‌ترین گام در تامین مالی مسکن، راه‌اندازی صندوق پس‌انداز مسکن یکم برای پرداخت تسهیلات به خانه‌اولی‌ها بود.

بت‌شکن دومین گام اثربخش برای تحریک بخش مسکن در مسیر خروج از رکود را کاهش نرخ سود تسهیلات صندوق یکم در چندین مرتبه اعلام کرد که مطابق آخرین تصمیم در نیمه امسال، در حال حاضر تسهیلات خرید مسکن صندوق یکم در بافت‌های فرسوده با نرخ سود هشت درصد و در سایر مناطق شهری با نرخ سود ۹.۵ درصد متقاضیان واجد شرایط پرداخت می‌شود.

مدیرعامل بانک مسکن تاسیس شرکت تامین سرمایه در اواخر سال ۹۳ زیر نظر گروه مالی بانک مسکن را گام دیگر عنوان کرد که با هدف انجام فعالیت‌های سبدگردانی و خدمات صندوق‌های سرمایه‌گذاری، کارگزاری، معامله‌گری و بازاریابی و بطور کلی تامین نیازهای بخش مسکن از طریق بازار سرمایه، این شرکت فعالیت خود را آغاز کرد.

راه‌اندازی صندوق پروژه‌ها و اخذ مجوز تامین و فعالیت صندوق‌های سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان، چهارمین گام بانک مسکن در این دوره بوده که محصول آن در حال حاضر به شکل فعالیت صندوق زمین و ساختمان نسیم، شمال‌غرب و نارون، قابل ردیابی است.

بانک مسکن در سال جاری با اجرای طرح تضمین معاملات اقساطی در راستای ایجاد رونق مسکن، پنجمین گام را برای رونق‌بخشی به بازار ملک برداشت. این اقدام در کنار راه‌اندازی حساب امانی در راستای ساماندهی بازار پیش‌خرید و پیش‌فروش آپارتمان، دو ابزار کارآمد برای سمت عرضه مسکن و البته سمت تقاضا در جهت تسهیل معاملات غیرنقد ملک محسوب می‌شود.

بت‌شکن گام‌های بعدی بانک که منجر به رشد معاملات خرید مسکن در شهرهای مختلف کشور طی ماه‌های گذشته از سال جاری شده است را شامل «افزایش سقف تسهیلات خرید مسکن از محل سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز، افزایش سقف تسهیلات مسکن زوجین از محل اوراق گواهی حق تقدم، تسهیل شرایط پرداخت تسهیلات ساخت آن هم به شکل تسهیلات بدون سپرده و همچنین راه‌اندازی بازار رهن ثانویه از طریق انتشار ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق رهنی» عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha