به گزارش ایسنا، باشگاه نفت یکی از دو نماینده حتمی ایران در لیگ قهرمانان آسیا، با اینکه فصل نقل و انتقالات حدود سه هفتهای میشود که آغاز شده، چهارشنبه هفته قبل، با علی کریمی به توافق رسید این در حالی است که بازیکنان این تیم یکی پس از دیگری از این تیم جدا شدند و بازیکن جدیدی هم به این تیم نپیوسته بود.
با تمام این مسائل، ابتدای هفته پیش، عدهای از طلبکاران باشگاه نفت مقابل این باشگاه تجمع کردند تا شاید بتوانند راهی برای زنده کردن طلبشان پیدا کنند اما تنها با کارمندان عادی باشگاه روبهرو شدند و هیچ مسئول بلند پایهای از باشگاه نفت پاسخگوی آنها نبود. در بین طلبکارانی که در مقابل باشگاه نفت حضور پیدا کرده بودند، محمد خرمگاه مربی فعلی استقلال تهران، ایرانیان سرپرست سابق این تیم و عدهای دیگر از کادر فنی و تیم پزشکی و... سالهای قبل این تیم حضور داشتند.
محسن سیدی که مربی دروازهبانان نفت بود و سابقه کار با سوشا مکانی و علیرضا بیرانوند را در این تیم در کارنامه خود دارد، یکی از طلبکاران نفت است که در گفتوگو با ایسنا درباره شرایط طلبکاران این باشگاه اظهار کرد: تعداد طلبکاران نفت تا الان حدود ۸۰-۹۰ نفر است. در معامله اول سال گذشته قرار شد شرکت خریدار، ۱۵ میلیارد بدهی باشگاه را پرداخت کند تا عملیات واگذاری به طور کامل انجام شود. پس از این که قرار شد باشگاه به شرکت بهنام پیشرو کیش واگذار شود، مقرر شد که این واگذاری ظرف ۲۰ روز انجام شود ولی الان ۲۰روز، ۵۰۰ روز شده است.
او افزود: شرکت نفت که قراردادهای نفتی میبندد، چگونه نتوانسته یک قرارداد برای واگذاری یک باشگاه که همه هزینهها و طلبکارهایش هم مشخص است، تنظیم کند؟ بهنام پیشرو موظف شده بود که ۱۵ میلیارد به علاوه یک چک به عنوان تضمین به مبلغ یک میلیارد تومان به کمیته انتقال بدهد. سوالی که من از کمیته انتقال دارم این است که آنها در فرصتی که داشتند، اگر مشکلی وجود داشت چرا چک را برگشت نزدند تا مشخص شود بهنام پیشرو کیش است که به تعهداتش عمل نکردهاست؟
مربی سابق نفت در ادامه گفت: این یک خیانت به نفت و شرکت بهنام پیشرو است. شرکت بهنام پیشرو چگونه میخواهد در این مهلت کم همه این کارها را انجام دهد؟ اگر این شرکت نتواند این کار را در مهلت تعیین شده انجام دهد چه سرنوشتی برای نفت رقم میخورد؟
سیدی در ادامه از قول مالکان باشگاه نفت، ادعاهایی را مطرح کرد. او مدعی شد: زمانی که ما برای وصول طلبمان به مالکان بهنام پیشرو مراجعه میکردیم به ما میگفتند که ۱۵ میلیارد چک برای بدهیها به شرکت ملی نفت دادهاند و از ما خواستند که از آنها بگیریم. ولی وقتی به حساب حرف بهنام پیشرو به کمیته انتقال مراجعه میکردیم به ما میگفتند که باشگاه را به بهنام پیشرو واگذار کردهاند و ما باید بدهیمان را از آنها بگیریم. درست مثل توپ فوتبال با ما رفتار میکردند. از تاج به عنوان مرجع فوتبال کشور میخواهیم که به این مساله ورود کند.
این مربی در ادامه ادعاهایش گفت: اعضای کمیته انتقال پس از کوتاهی در امر واگذاری باشگاه و طولانی کردن روند آن، ممنوع المعامله و ممنوع الخروج شدند و حکم توقیف اموالشان هم زده شد. به نظر من مقصر اصلی در رخ دادن این اتفاقات خود کمیته انتقال است که با سهل انگاریهایشان باعث بروز این مشکلات شدند. آنها تا جایی بد عمل کردند که در نهایت خود آقای زنگنه وزیر نفت یک نفر را مسئول رسیدگی به این واگذاری کرد تا بتواند مشکلاتی که کمیته انتقال ایجاد کرده را حل کند.
او درباره دلیل ممنوع المعامله شدن و توقیف اموال اعضای کمیته انتقال اظهار کرد: دو سه سال باشگاه نفت، مالیاتش را به اداره مالیات پرداخت نکرده بود و اداره مالیات در جریان این انتقال به کمیته انتقال اعلام کرد که شما بدهی مالیاتی باشگاه را بدهید تا ما مفاصا حساب را به شما تحویل بدهیم. پس از کش و قوسهایی که بر سر پرداخت این بدهی مالیاتی ایجاد شد، نتیجهاش این شد که اعضای کمیته انتقال ممنوع المعامله، ممنوع الخروج و اموالشان هم توقیف شود.
پس از این اظهارات سیدی به عنوان یکی از طلبکاران، ایسنا به سراغ بیژن تاجیک و حسین آلاسحاق رفت تا پیگیر روند واگذاری باشگاه نفت و همچنین صحت ادعای ممنوع المعامله، ممنوع الخروج شدن و توقیف اموال اعضای کمیته انتقال را بررسی کند.
حسین آل اسحاق بازرس حقوقی این انتقال درباره مراحل نهایی واگذاری باشگاه نفت اظهارکرد: امضاهای نهایی گرفته شده است و تنها مانده یکسری اقدامات در جهت پرداخت بدهی طلبکاران و اداره مالیات و یکسری کارهای اداری که باید از سوی شرکت بهنام پیشرو کیش انجام شود. پس از آن این انتقال به طور کامل انجام میگیرد.
او همچنین از ادعای ممنوع المعامله شدن و توقیف اموال اعضای کمیته انتقال ابراز بیاطلاعی کرد و پاسخ به این سوال را به بیژن تاجیک ارجاع داد.
در ادامه بیژن تاجیک از اعضای کمیته انتقال باشگاه نفت در پاسخ به این سوال که آیا انتقال باشگاه نفت به شرکت بهنام پیشرو کیش به طور کامل انجام شده است یا نه؟ گفت: هنوز عملیات انتقال به طور کامل انجام نشده ولی موافقتهای مجمع کسب شد تا دیگر مشکلی برای نهایی شدن این انتقال وجود نداشته باشد.
این عضو کمتیه انتقال باشگاه نفت درباره ادعای ممنوع المعامله شدن و توقیف اموالشان هم اظهارکرد: یکسری صحبتها بود که این اتفاق رخ دهد ولی هنوز نامهای به طور رسمی به ما نرسیده که این اتفاق برای ما افتاده است یا نه.
به گزارش ایسنا، با توجه به اختلافنظر بین مدیران، مالکان و کمیته انتقالی، اعتراض طلبکاران و نیز، مشکلاتی که بر سر انتقال باشگاه نفت به بخش خصوصی وجود دارد، در صورتی که هر چه سریعتر به وضعیت این باشگاه رسیدگی نشود، میتوان تصور کرد که در بهترین حالت، سرنوشت تیمهایی چون برق شیراز و پاس همدان در انتظار نفت تهران است و این راه، در ادامه به نابودی تشکیلات این تیم ریشهدار ختم میشود.
انتهای پیام
نظرات