• دوشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96053019104
  • منبع : نمایندگی گلستان

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان مطرح کرد؛

افزایش مهارت و کیفیت تحصیلی در دستور کار دانشگاه‌های علمی کاربردی گلستان

افزایش مهارت و کیفیت تحصیلی در دستور کار دانشگاه‌های علمی کاربردی گلستان

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با اشاره به وجود ۱۴۹ رشته در دانشگاه‌های علمی کاربردی استان از برگزاری چهارمین کنگره مهارت ملی فناوری و اشتغال خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر امیر احمد دهقانی در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه برای بهبود وضعیت فعلی اشتغال نیازمند توجه به مهارت آموزی هستیم، اظهار کرد: در دانشگاه علمی-کاربردی به دنبال جذب مدرسان خبره فنی با توان بالا هستیم.

وی با اشاره به اینکه جایگاه آموزش‌های مهارتی در کشور پایین است ادامه داد: جایگاه آموزش‌های مهارتی در دنیا ویژه است. فرد باید مهارت‌آموزی کند چرا که آموزش آکادمیک به تنهایی کافی نیست.

دهقانی یادآور شد: در کشورهای مختلف دنیا بیش از ۸۰ درصد آموزش‌ها مهارتی هستند و فقط ۲۰ درصد آن‌ها تئوریک است. اما در ایران تنها ۲۰ الی ۳۰ درصد مهارتی بوده و جای نگرانی در این زمینه وجود دارد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان ادامه داد: در دانشگاه علمی کاربردی حداقل ۵۰ درصد دانشجویان شاغل هستند که قرار گرفتن افراد با تجربه در کنار دانشجویان یک مزیت مهم در این دانشگاه به شمار می‌رود.

وی از تصویب دو رشته آموزشی در استان خبر داد و گفت: CNC و ICT روستایی دو رشته ای هستند که سر فصل آن‌ها در استان گلستان نوشته و به تایید رسیده است.

دهقانی یادآور شد: تا پایان برنامه ششم باید تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به ۲۰ درصد دانشجویان یعنی ۸۶۰ هزار دانشجو می‌رسید که در حال حاضر این تعداد کمتر از این میزان است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان ادامه داد: چهارمین کنگره ملی مهارت فناوری و اشتغال در محورهای مختلف دانشگاه علمی کاربردی برگزار می‌شود و در این همایش قرار است ۱۰۰۰ مرکز علمی کاربردی مشارکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: راهنمای مشاغل در استان تهیه شده و امیدواریم بتوانیم در مسیر اشتغال استان با مهارت افزایی گام‌های بلندی برداریم.

دهقانی با اشاره به اینکه در ۱۹ مرکز علمی کاربردی در استان با ۶۸۰۴ دانشجو با ۲۰۰۰ مدرس وجود دارند، اظهار کرد: هدف ما افزایش کیفیت تحصیلی و افزایش مهارت است و از همین سال گذشته مقرر شد که بر اساس رشته‌های مورد نیاز مدرس جذب شود و پس از ارزیابی علمی و مهارتی نسبت به کارگیری این مدرسان اقدام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha