به گزارش ایسنا، «محمد حسین ماجدی اردکانی» در دیدار با فرماندار شهرستان اردکان با اشاره به فعالیت بیش از ١٨٠ واحد تولید فرآوردههای کنجدی در این شهرستان که تنها با پروانه کسب به فعالیت مشغول هستند، بر ساماندهی کیفی واحدهای تولیدی مذکور به ویژه روغن کنجد تاکید کرد.
وی کالاهایی همچون ارده، حلوا ارده، روغن ارده، روغن کنجد، کنجدبار، گز کنجدی، آرد کنجد، حاجی کنجد و شیره کنجد را بخش عمده فرآوردههای کنجدی خواند و اظهار کرد: محصولات کنجدی سرشار از مواد معدنی از قبیل آهن، فسفر، کلسیم، منیزیوم و انواع ویتامینها هستند که هر کدام از مواد گفته شده دارای خواص بسیار خوب و مفیدی بوده که بدین سبب اهمیت مصرف فراوردههای مذکور را بیش از پیش روشن میسازد .
مدیر کل استاندارد استان گفت: البته از بین محصولات گفته شده، روغن کنجد به دلیل فواید زیادش به عنوان ملکه روغنهای مایع محسوب شده و از آنجایی که این روغن مشمول استاندارد اجباری است، واحدهای تولیدی مربوطه، ملزم به دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد هستند.
ماجدی ادامه داد: براساس ماده 9 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، هرگاه اجرای استاندارد در مورد کالاهایی اجباری اعلام شود، پس از انقضای مهلتهای مقرر، تولید، تمرکز، توزیع و فروش این گونه کالاها با کیفیت پایینتر از استاندارد مربوط یا بدون علامت استاندارد ایران، ممنوع است.
وی در ادامه گفت: قطعاً واحدهای آموزش دیدهایی که نسبت به تکمیل مدارک و تجهیزات مورد نیاز خود اقدام کنند، تا اول دی ماه سالجاری پروانه خود را از اداره کل استاندارد استان دریافت خواهند کرد، ضمن آن که بعد از این تاریخ واحدهای فاقد پروانه شناسایی شده و با همکاری واحد بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی اقدامات قانونی برای تعطیلی آنها صورت خواهد پذیرفت .
ماجدی اردکانی در پایان تصریح کرد: ضمن لزوم هماهنگی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، خواستار اجرای هماهنگ این طرح در اسرع وقت هستیم.
«هادی مقیمی» فرماندار اردکان نیز در این جلسه با مهم توصیف کردن موضوع و لزوم به ثمر رساندن آن، از رییس اتاق اصناف شهرستان خواست تا در روز ٢٠ شهریورماه سالجاری، دوره آموزشی برای این دسته از تولیدکنندگان و به منظور آشنایی با قوانین استاندارد برگزار کند.
انتهای پیام
نظرات