به گزارش ایسنا، حسن طغرانگار در سخنرانی پیش از خطبههای این هفته نمازجمعه زنجان با اشاره به اینکه امروز دانش در دنیا اهمیت بالایی دارد، گفت: جوامع جهانی به این نتیجه رسیدهاند که اگر دانش کافی برخوردار نشوند، نمیتوانند یک جامعه درست و سالم را محقق کنند.
وی ادامه داد: در تاریخ اسلام نیز وقتی به رفتار پیامبر گرامی اسلام (ص) نگاهی میاندازیم، شاهد این هستیم که پیامبر گروهی را که در حال بحث علمی بودند را به گروهی که در حال عبادت بودند ترجیح داد و این خود نشان از اهمیت دانش در اسلام دارد.
طغرانگار افزود: علم در دنیای امروز در دو سطح عالی و غیرعالی مشاهده میشود و افراد پس از تحصیلات غیرعالی که ۱۲ سال دوران مدرسه است، توانمندی لازم را برای کار به دست نمیآوردند. همچنین در ۱۰ سال دوره آموزش عالی نیز به صورت نظری از دانش برخوردار میشوند و از آنجا که جامعه امروز ما تنها افرادی که عملی کار میکنند را میپذیرد، این افراد نیز بیکار میمانند.
عضو هیئتعلمی دانشگاه زنجان خاطرنشان کرد: در عرصه آموزش عالی نیز تفکیکی بین آموزش عالی نظری و عملی قائل هستیم که این دو مکمل یکدیگر و دو بال پرواز افراد هستند و باید یک توازن درست بین این دو ایجاد شود.
این مسئول یادآور شد: ما در سالهای گذشته بر روی بال آموزش نظری بسیار کار کردهایم و دانشجویان زیادی را در این عرصه تعلیم دادهایم و شاید بخشی از مشکل جامعه ما برای همین علت باشد.
وی تصریح کرد: دانش بدون کار کماثر است، از همین جهت دانشگاه علمیکاربردی تلاش دارد در راستای ایجاد اشتغال، پویش اشتغال پایدار را در راستای ایجاد کار به صورت پارهوقت برای دانشجویان فراهم آورد.
رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی زنجان در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علمیکاربردی با داشتن ۱۹ مرکز علمیکاربردی، ۹ هزار دانشجو داشته و تلاش دارد این میزان را به دو برابر افزایش دهد.
انتهای پیام
نظرات