وی با اشاره به اینکه همه تلاش دانشگاه برای رسیدن به معیارهای مطلوب در سطح کشوری است، افزود: برنامههایی که در این راستا دنبال میشود در چارچوب برنامه های وزارت بهداشت و درمان است که توسط استان پیگیری می شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از وجود چالشهای فراوان در حوزه غذا و دارو در استان خبرداد و گفت: بعضی از این چالشها عدم استانداردهای ملی برای برخی از فراوردههاست که دانشگاه روی آنها در حال کارکردن است.
شیران با اشاره به اینکهدر سورتینگها استانداردهای لازم وجود ندارد تصریح کرد: مسائل بهداشتی در آنها باید از طریق معاونت بهداشت و درمان دانشگاه پیگیری شود که هنوز به حد ایده آل نرسیده است، همچنین در برخی کارگاههای خانگی مشکل وجود دارد که با توجه به استانداردهایی که تعریف شده است و آنچه دیدگاههای عموم مردم هست باهم سازگاری ندارند.
وی با بیان اینکه انتظارات و دیدگاهها در کارگاههای خانگی معمولا طور دیگری است اما عملا آنچه اتفاق می افتد چیز دیگری است تاکید کرد: در کارگاه های خانگی این قوانین باید تعدیل شود. در این رابطه کارگروهی در استان به ریاست استاندار و دستگاههای تشکیل شده است تا این خلاء هایی که در قانون پیش بینی نشده است با هماهنگی استاندارد سازی شود.
شیران از وجود مشکلات زیربنایی و پیچیده در حوزه آرایشی بهداشتی خبر داد و گفت: عرضه لوازم آریشی بهداشتی خارج از شبکه های مجاز مهم تریناشکال هست.
وی افزود: لوازم آرایشی از بازارچه های مرزی با لیبل اصلی عرضه می شود در حالی که محتویات آن مربوط به کارخانه ذکر شده نیست و این به طرق مختلف وارد می شود که وازرت بهداشت نظارتی ندارد اماآنچه که هست اینکه خود سیستم پیگیر این است که در سطح عرضه و در جاهایی که توزیع به صورت قاچاق انجام می شود جلوگیری صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات