به گزارش ایسنا، در انتخابات کمیته ملی المپیک شاید یکی از پربحث ترین مسئله، انتخاب پنج خبره ورزشی ( رضا صالحی امیری، محمود مشحون، علی کفاشیان، طاهره طاهریان و میترا نوری) برای انتخابات کمیته ملی المپیک بود و نبودن نامهایی مانند مصطفی هاشمی طبا یا نصرالله سجادی در بین خبرگان بسیار سوال بر انگیز بود.
اما از آنجا که محمود مشحون و علی کفاشیان به دلیل بازنشستگی دیگر رییس فدراسیون بسکتبال و فوتبال نبودند بنابراین دیگر نمی توانستند عضو مجمع کمیته ملی المپیک شوند و تنها راه ورود آنها به مجمع قرار گرفتن در بین خبرگان ورزشی بود.
پس از آن نیز بحث ورود آنها به انتخابات مطرح شد و حتی شنیده شد کفاشیان به دنبال اخذ مجوز برای ورود به انتخابات دبیرکلی است. اما در نهایت کفاشیان از حضور در انتخابات و حتی برای پست نایب رییسی( تنها پستی که می توانست برای آن کاندیدا شود) سرباز زد.
اما مشحون برای نایب رییسی ثبت نام کرد و به نظر می رسید یکی از کاندیداهای جدی برای احراز پست نایب رییسی کمیته ملی المپیک باشد.
در این میان بحث هایی مبنی به ورود نهادهای نظارتی به قضیه مشحون و بحث دو تابعیتی بودن یا نبودن او مطرح شد که البته کمیته ملی المپیک واکنش رسمی در مورد آن نشان نداد. در نهایت هم مشحون با وجودتایید صلاحیت، انصراف خود را از حضور در انتخابات اعلام کرد.
اکنون حضور دو عضو خبرگان ورزشی در انتخابات کمیته ملی المپیک جنبه نمایشی دارد و آنها فقط برای رای دادن در مجمع حاضر می شوند.
اکنون این انتقاد به هیات اجرایی کمیته ملی المپیک وارد است که وقتی نفرات دیگری وجود داشتند که برای ورود به انتخابات هم تمایل خود را نشان داده بودند و تنها راه ورودشان عضویت در خبرگان ورزشی بود، چرا آنها دو نفری را انتخاب کردند که فقط قرار است نقش رای دهنده را داشته باشند و دو فرصت از خبرگان ورزشی را برای حضور در انتخابات گرفتند؟
از طرفی انتخاب این دونفر با چه هدفی بوده است؟ مشحون و کفاشیان انتخاب شدند تا مانعی برای ورود دیگر رقبا به انتخابات باشند یا داشتن دو رای برای انتخاب نفراتی که مدنظر برخی افراد هستند؟
با این شرایط شائبه مهره چینی برای انتخابات کمیته ملی المپیک پر رنگ تر می شود و هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در انتخاب خبرگان ورزشی عملکرد مناسبی از خود نشان نداد.
انتهای پیام
نظرات