• سه‌شنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۶:۳۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96110301874
  • خبرنگار : 71498

تا تابستان محقق می‌شود

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های کشور

افزایش ظرفیت نیروگاه‌های کشور

مشاور وزیر نیرو گفت: ظرفیت نیروگاه های کشور از سال ۹۲ تاکنون از ۶۹ هزار مگاوات به ۷۹ هزار مگاوات رسیده که این رقم تا قبل از زمان اوج مصرف یعنی تابستان سال آینده، به ۸۰ هزار مگاوات می رسد.

به گزارش ایسنا، هوشنگ فلاحتیان امروز در گردهمایی مدیران ارشد صنعت برق، با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ تاکنون، ۳۹ مصرف کنننده بزرگ صنعتی برای تامین برق به بورس انرژی معرفی شدند، اظهار کرد: طی چهار سال اخیر میزان معاملات برق در بورس انرژی چهار برابر افزایش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم تاکنون، با وجود اینکه میزان مصرف در زمان اوج، ۲۱ درصد افزایش یافت، گفت: ظرفیت نیروگاه ها نیز ۱۱ درصد رشد داشته است. بر این اساس علاوه‌بر افزایش بهره وری از نیروگاه های موجود، ظرفیت های جدیدی نیز در بخش تولید ایجاد شد.

مشاور وزیر نیرو گفت: از آغاز دولت یازدهم تاکنون ۱۲۰۰ مگاوات قرارداد دوجانبه میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان عمده برق به امضا رسیده است.

فلاحتیان با بیان اینکه در این بازه زمانی، ظرفیت مولدهای مقیاس کوچک نیز از ۵۳۸ مگاوات به ۱۱۲۰ مگاوات افزایش پیدا کرد، افزود: شاخص آمادگی نیروگاه ها نیز در این مدت، به اوج خود یعنی از ۹۵ درصد در سال ۹۲ به ۹۹ درصد رسید؛ این افزایش آمادگی ها در حالی رخ داد که سن بعضی از این نیروگاه ها حدود ۵۰ سال است.

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۲ تاکنون، ۶۰ هزار کیلومتر شبکه برق جدید، ۹۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید و همچنین ۴.۵ میلیون مشترک جدید اضافه شد، اظهار کرد: طی این مدت راندمان نیروگاه های از ۳۶.۷ درصد به ۳۸ درصد رسید. خاموشی ها از ۳.۵ دقیقه در شبانه روز به ازای هر مشترک به ۲.۶ دقیقه رسید و همه روستاهای بالای۱۰ خانوار برق رسانی شد.

مشاور وزیر نیرو با اشاره به دستاوردهای صنعت برق در سال‌های دولت یازدهم و دوازدهم گفت: تلفات انرژی برق در این سال‌ها از ۱۵ درصد به ۱۰.۶۸ درصد کاهش یافت و ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر در این سالها از۲۰۰مگاوات به ۵۰۰ مگاوات رسید.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی وزارت نیرو گفت: بدهی های باقی مانده نیروگاه های واگذار شده یکی از مشکلات این صنعت است البته  در این سال ها، ۱۰ هزار میلیارد تومان از این تعهدات که از نیروگاه ها به وزارت نیرو منتقل شده بود، پرداخت و در این مدت، ۴۵۰۰ میلیارد تومان از اسناد خزانه اسلامی استفاده و ۳۰۰۰ میلیارد تومان نیز با استفاده از ظرفیت تهاتر تسویه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha