• پنجشنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96110502873
  • خبرنگار : 71588

ترکیه اولین اقدامات خود در جزیره "سواکن" سودان را کلید زد

ترکیه اولین اقدامات خود در جزیره "سواکن" سودان را کلید زد

ترکیه پس از موافقت رئیس جمهوری سودان با واگذاری اداره جزیره تاریخی "سواکن" واقع در دریای سرخ برای مدتی نامشخص به این کشور دخل و تصرف در این منطقه را آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، تیمی از آژانس همکاری و هماهنگی ترکیه روند بازسازی جزیره سواکن واقع در شرق سودان را آغاز کرد.

این تیم شامل ۳۰ کارشناس در زمینه مطالعات زمین شناسی، ژئوفیزیک، برنامه‌ریزی شهری، معماری، ساخت و ساز و بازسازی است.

جزیره سواکن در ساحل غربی دریای سرخ واقع شده و یکی از قدیمی‌ترین بنادر آفریقا به شمار می‌آید و حجاج آفریقایی در گذشته از آن برای رفتن به مکه و عثمانی‌ها نیز به ‌خاطر موقعیت استراتژیکش از آن استفاده می‌کردند.

در جزیره یک بندر وجود دارد  که یکی از قدیمی‌ترین‌ها محسوب می‌شود و غالبا برای انتقال مسافران و کالاها به بندر جده عربستان از آن استفاده می‌شد.

اجاره این جزیره سودانی به ترک‌ها به ویژه در سایه اتهامات علیه آنکارا مبنی بر تسلط بر منطقه از طریق سوءاستفاده از "نزدیکی ایدئولوژیکی" با برخی از شرکای اخوان المسلمینی خود به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha