• چهارشنبه / ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 96111810707
  • منبع : نمایندگی خوزستان

مشاور استاندار خوزستان در امور آب:

برای تامین برق خوزستان در تابستان از همین امروز فکر شود

برای تامین برق خوزستان در تابستان از همین امروز فکر شود

ایسنا/خوزستان مشاور استاندار خوزستان در امور آب گفت: باید برای مساله تامین برق خوزستان در فصل تابستان از همین امروز فکر شود.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی قمشی در جلسه ستاد بحران که امروز (18 بهمن) در استانداری خوزستان برگزار شد، با اشاره به وضعیت خشکسالی در خوزستان اظهار کرد: هماهنگی ارگان‌ها و دستگاه‌ها و درک آن‌ها از یکدیگر در شرایط خشکسالی بسیار مهم است.

وی تصریح کرد: زمانی از اولویت برق صحبت می‌کنیم که استفاده نیروگاه‌های حرارتی از آب به گونه‌ای باشد که آب در مسیر مصرف نشود و بدون مصرف وارد خلیج فارس شود. باید نیروگاه‌های برق‌آبی در استان خوزستان بدانند که اولویت آخر هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: همچنین باید برای مساله تامین برق خوزستان در فصل تابستان از همین امروز فکر شود.

قمشی افزود: ما زمانی می‌توانیم برای حوضه‌های بالادست کارون و استان‌های دیگر برنامه‌ریزی کنیم که خیالمان از داخل استان خوزستان راحت باشد؛ یعنی برنامه‌ریزی‌های استانی انجام شود و سپس برای رهاسازی یا تنظیم مصارف در بالادست تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha